ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονικό: Οι Κροάτες χούλιγκανς είχαν εισιτήριο για το ματς στην «OPAP ARENA»

Οι διαβόητοι χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ταξίδεψαν ανενόχλητοι από την κροατική πρωτεύουσα μέχρι την Αθήνα εκπονώντας ένα ακραίο σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο είχαν στόχο να εκμεταλλευτούν τα όποια κενά δημιουργούνταν στα μέτρα ασφαλείας προκειμένου τουλάχιστον 50 εξ αυτών να παρακολουθήσουν διά ζώσης την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…
Η αγριότητα που επέδειξαν οι ακροδεξιοί Ultras της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, φτάνοντας στο σημείο να δολοφονήσουν τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ, έχει προκαλέσει σοκ και παγκόσμια κατακραυγή!

Οι πληροφορίες του SDNΑ αναφέρουν οι Bad Blue Boys, είχαν στόχο όχι μόνο να προκαλέσουν επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ακόμη και να παρακάμψουν με διάφορα τρικ το γεγονός πως απαγορεύονταν η μετακίνηση τους από την UEFA.

Δεκάδες χούλιγκανς της Ντινάμο είχαν εξασφαλίσει εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, θεωρώντας πως θα μπορούσαν δίχως να αποκαλυφθούν τα διακριτικά τους να βρουν τρόπους για να εισέλθουν στις εξέδρες του γηπέδου. Άγνωστο εάν τελικά πραγματοποιούσαν τα σχέδια τους το τι θα επακολουθούσε στην «OPAP Arena».