ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πρώτα ονόματα συλληφθέντων της Ντιναμό – «Έφυγαν ακτοπλοικώς οι επικεφαλής» λένε οι Κροάτες

Κροατική ιστοσελίδα αναφέρει τα πρώτα ονόματα Κροατών συλληφθέντων για τα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας. Επίσης, επικαλείται ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ότι επικεφαλής των Bad Blue Boys διέφυγαν από την Ελλάδα ακτοπλοϊκώς.

Kροατικό μέσο κάνει αναφορά στα πρώτα ονόματα συλληφθέντων χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μετά από τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η κροατική ιστοσελίδα Jutarnji List, περιγράφει το προφίλ κάποιων εκ των συλληφθέντων ενώ αναφέρουν ότι επικεφαλής των Bad Blue Boys κατάφεραν να φύγουν από την Ελλάδα ακτοπλοϊκώς προτού ενεργοποιηθεί ο συναγερμός των ελληνικών αρχών.

Η κροατική ιστοσελίδα αναφέρει ότι στους συλληφθέντες φέρεται να περιλαμβάνεται ο επικεφαλής του Συνδέσμου οπαδών της Ντιναμό και ένας καρατέκα. Ένας συλληφθείς μένει στη Ριέκα και μέχρι πρόσφατα ήταν στην κατηγορία «Γ» («ριψοκίνδυνων οπαδών»). Ανάμεσά τους ο Τόμισλαβ Τέρζιτς, πτυχιούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός και υπάλληλος μεγάλης εταιρείας του Ζάγκρεμπ, και πρόεδρος του Συνδέσμου οπαδών της Ντιναμό.

Ένας ακόμα συλληφθείς φέρεται να είναι ο Ιβάν Κ. από το Ζάγκρεμπ και ο Ντράγκαν Κ., κάτοικος Βιέννης, γνωστός ως ένας από τους αρχηγούς των οπαδών της αυστριακής Ραπίντ Βιέννης («αδελφοποιημένοι» με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού). Επίσης, ο Ιβάν Λούλιτς (25ετών), βοηθός προπονητή στον σύλλογο καράτε του Ζάγκρεμπ «Bushido».

Οι Κροάτες κάνουν λόγο για «συνάντηση» με τους οπαδούς της ΑΕΚ ενώ επικαλούνται ανεπιβεβαίωτες πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ηγετικά στελέχη των διαβόητων Bad Blue Boys, πρόλαβαν να φύγουν από την Ελλάδα ακτοπλοϊκώς, προτού σημάνει συναγερμός στις αρχές και ξεκινήσουν οι έλεγχοι στα σύνορα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατευθύνθηκαν στην Ιταλία απ’ όπου επέστρεψαν στην Κροατία.

Πηγή: reader.gr