ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αισχρή ανακοίνωση από τους ΒΒΒ – Αντί για συγνώμη, δηλώνουν…θύματα, ενώ δεν θα έπρεπε να πατήσουν στην Ελλάδα!

Αντί να ζητήσουν συγνώμη, δυναμιτίζουν ακόμη περισσότερο το κλίμα οι Κροάτες χούλιγκαν, ενόψει των αγώνων που δεν θα έπρεπε να γίνουν ποτέ!

Τρεις ημέρες μετά την δολοφονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια, οι BBB εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία το παίζουν…θύματα, αφού, όχι μόνο δεν ζητούν μια συγνώμη τουλάχιστον από την οικογένεια του Μιχάλη, αλλά δηλώνουν πως επτά οπαδοί τους (που δεν θα έπρεπε να ήταν καν στην Ελλάδα) μαχαιρώθηκαν (!), αλλά ούτε πως θα βρεθούν ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον τους!

Μάλιστα κατηγορούν την Αστυνομία πως προσπαθεί να δημιουργήσει ένα σενάριο στο οποίο οι Κροάτες θα κατηγορηθούν και κάλεσαν τα ΜΜΕ της χώρας τους να μην συμμετέχουν σε όλο αυτό!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αναγκαζόμαστε να μιλήσουμε μετά το πρωτοφανές λιντσάρισμα των Bad Blue Boys στην Αθήνα από τα ελληνικά ΜΜΕ και το κοινό τους. Δυστυχώς σε όλα αυτά συμμετέχει και ένα μεγάλο μέρος του κροατικού κοινού και των ΜΜΕ.

Είναι απίστευτη η ευκολία με την οποία αποδέχονται τα κροατικά ΜΜΕ το γεγονός ότι τα μέλη μας φέρουν την ευθύνη για την τραγωδία που συνέβη και δεν υπάρχουν στοιχεία για αυτό. Ούτε μπορεί να υπάρξουν, όπως θα δείξει σύντομα ο χρόνος. Υπάρχει μόνο μια δήθεν «έρευνα» από τη συμβιβασμένη ελληνική αστυνομία, της οποίας ο μοναδικός στόχος είναι να κατευθύνει στη συνέχεια ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η επαίσχυντη χειρονομία της χρήσης μαχαιριού σε μια σύγκρουση οπαδών θα αποδίδεται στους Κροάτες για να ικανοποιήσουν το αιμοδιψή κοινό, τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς.

Την ίδια ώρα, επτά αδέρφια μας που βρίσκονται στην Αθήνα τραυματίστηκαν από τη χρήση μαχαιριών. Τρεις τραυματίστηκαν από φωτοβολίδες και ένα μέλος της ομάδας μας δέχθηκε έως και επτά (7!) μαχαιριές. Υπάρχει κάποιος στην Κροατία για τον οποίο αυτά που αναφέρουμε διαταράσσουν το αφήγημα σύμφωνα με την οποία οι Bad Blue Boys ευθύνονται για όλα;

Απευθύνουμε έκκληση σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και το κοινό της Κροατίας: Σταματήστε αυτό το λιντσάρισμα που έχεις ως στόχο εκατό Κροάτες πολίτες και μην συμμετέχετε σε αυτό! Μην καταστρέφετε και παίζετε με τις ζωές των νέων για τον εντυπωσιασμό!»