ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονιστική μαρτυρία φίλου του Μιχάλη: «Αδερφέ χτυπήθηκα»

Φίλος του Μιχάλη μίλησε στον ΑΝΤ1 και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν μετά την δολοφονική επιδρομή των Κροατών χούλιγκαν.

Σοκάρει ο Χρήστος, φίλος του αδικοχαμένου Μιχάλη που έπεσε θύμα δολοφόνων φασιστών στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο οποίος με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, περιέγραψε τις στιγμές μετά την δολοφονική επίθεση των χούλιγκαν.

«Το μόνο που άκουσα ήταν μία φωνή να λέει ”αδερφέ χτυπήθηκα” και να γυρνάω πίσω να δω ποιος είναι και τι είναι… Και να είναι εκείνο το παιδί» είπε αρχικά στον ΑΝΤ1 ο Χρήστος, ο φίλος του 29χρονου Μιχάλη».

«Υπήρχε τρελή αιμορραγία ασταμάτητη και σε όλη τη διαδρομή πηγαίναμε εκεί παρεούλα μέχρι και την καρέκλα που κάθισέ στο περίπτερο το μόνο που μας έκανε ένα τίναγμα ήθελε να φύγει από την καρέκλα και να κάτσει κάτω να ξαπλώσει κάτω δεν τον αφήσαμε και υπήρχε μία κοπέλα εκεί νοσηλεύτρια προσπαθούσε η κοπελίτσα να κάνει ό,τι μπορεί»

Ο νεαρός έπειτα έψαξε για ασθενοφόρο με το μηχανάκι του: «Δεν υπήρχαν ασθενοφόρα πουθενά, καλούσαμε… Από ό,τι μάθαμε η αστυνομία είχε εγκλωβίσει τα ασθενοφόρα και την Πυροσβεστική 20 λεπτά και δεν τους άφηνε να περάσουν επίτηδες μέχρι να σταματήσουν οι φασαρίες μάθαμε τέτοια πράγματα. Εγώ έφυγα μόνος μου να πάω να φέρω το ιδιωτικό ασθενοφόρο από τη διασταύρωση της Δεκέλειας το οποίο το βρήκα κατά λάθος. Ο άνθρωπος είχε σχολάσει. Τον παρακάλεσα ότι πεθαίνει κόσμος και χάνουμε τον άνθρωπό μας και έτσι ήρθε το ιδιωτικό ασθενοφόρο».

Ο Χρήστος κατέληξε λέγοντας: «Συγγνώμη αδελφέ δεν τα κατάφερα. Αυτό θέλω να πω, τίποτα άλλο».