ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

BCL: Έστειλε τελεσίγραφο στην ΑΕΚ για το Final-8

Το Basketball Champions League ζήτησε από την ΑΕΚ εγγυήσεις για το Final-8 της Αθήνας.

Η έξαρση των κρουσμάτων στην Αττική έχει προκαλέσει αναταραχές στη διοργάνωση του Final-8 στο ΟΑΚΑ καθώς αρκετές από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν έχουν εκφράσει τις αμφιβολίες τους με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη χώρα μας.

Η Κυβέρνηση χθες ανακοίνωσε νέα αυστηρότερα μέτρα για την πρόληψη του κορωνοϊού ενώ παράλληλα άτομα σε υψηλά κλιμάκια άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο lockdown σε περίπτωση που η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο.

Έτσι η δεδομένη ανησυχία του BCL εκφράστηκε μέσα από μία επιστολή στην μπασκετική ΑΕΚ. Ζητήθηκαν με κάποιο τρόπο εγγυήσεις ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα μπορέσουν -με τα νέα δεδομένα- να διοργανώσουν επιτυχώς και με ασφάλεια την τελική αυτή φάση. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η διοργανώτρια αρχή έδωσε διορία 24 ωρών στην «Ένωση» για την τελική της απάντηση.

Από τη μεριά της η ΑΕΚ έστειλε επιστολή στην Κυβέρνηση ζητώντας το λόγο καθώς είναι αδιανόητο να μαζεύονται χιλιάδες κόσμου σε συναυλίες και πολιτιστικές εκδηλώσεις και να «απαγορεύεται» ο φίλαθλος κόσμος να παρακολουθήσει από κοντά μία τέτοια διοργάνωση.