Uncategorized

Προσήχθη ο Αριστείδης Φλώρος

Αυτή την ώρα συνεδριάζει με διαδικασίες εξπρές το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας για να αποφασίσει αν θα ανατρέψει το βουλευμα αποφυλάκισης του Φλώρου μετά την έφεση που ασκήθηκε σε αυτό
Νέα τροπή πήρε αργά το βράδυ της Παρασκευής η υπόθεση αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου της Energa καθώς ο 39χρονος επιχειρηματίας προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Βούλας και αυτή την ώρα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, μετά από πληροφορίες των αρχών που τον ήθελαν να είναι ύποπτος φυγής. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φλώρος είχε δηλώσει το Ψυχικό ως τόπο κατοικίας του, ωστόσο σήμερα βρέθηκε στο σπίτι φίλης του στη Γλυφάδα, γεγονός που κινητοποίησε τις αρχές. 
Την ίδια ώρα πληροφορίες αναφέρουν πως συνεδριάζει με διαδικασίες εξπρές το Συμβούλιο Εφετών Ευβοίας για να αποφασίσει αν θα ανατρέψει το βουλευμα αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου μετά την έφεση που ασκήθηκε σε αυτό.
Ο Αρ. Φλώρος είχε αποφυλακιστεί υπό όρους στα μέσα Αυγούστου, για λόγους υγείας (αναπηρία 67%). 
Πρόκειται όντως για διαδικασίες εξπρές και για ταχύτητα αντιδράσης, σπάνιας έντασης, από την ελληνική δικαιοσύνη καθώς σε μια ημέρα, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαρ. Βουρλιώτης παρήγγειλε να μελετηθεί το ενδεχόμενο έφεση του βουελεύματος και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ευβοίας Λ. Σοφουλάκης την άσκησε.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελέας Εφετών έχει ήδη προτείνει προς το Συμβούλιο να γίνει δεκτή η έφεση και να εξαφανιστεί το βούλευμα αποφυλάκισης. 
Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών αναμένεται απόψε και σε περίπτωση που το αρχικό βούλευμα ανατραπεί τότε ο 39χρονος επιχειρηματίας θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή.
Πηγή: protothema.gr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,
enable_page_level_ads: true
});