ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mία Καλίφα: ”Τα βίντεο θα με στοιχειώνουν”

Η Μία Καλίφα δηλώνει πως έχει μετανιώσει για το παρελθόν της στη βιομηχανία ερωτικού κινηματογράφου, ενώ ομολογεί ότι τη στοιχειώνει ακόμα.

Παρόλο που αποσύρθηκε από τη βιομηχανία του πορνό πριν από έξι χρόνια, έχοντας εργαστεί σε αυτή για μόλις τρεις μήνες, η Μία Καλίφα μετανιώνει πικρά για την εμπειρία της στο συγκεκριμένο κλάδο, που ομολογεί ότι τη στοιχειώνει ακόμα.

Ένα βίντεο που ανέβασε στη δημοφική πλατφόρμα τουTikTok η Αμερικανίδα sportscaster με καταγωγή από τον Λίβανο στάθηκε αφορμή να «φουντώσει» ξανά στα social media η συζήτηση γύρω από το πρόσωπό της, με την ίδια να αναγκάζεται να υπερασπιστεί εκ νέου τον εαυτό της στο Twitter, απαντώντας σε όσους ενοχλήθηκαν από τα λεγόμενά της.

Το επίμαχο κλιπ στο TikTok που ξεκίνησε τη συζήτηση δείχνει την 27χρονη σήμερα Καλίφα να στέκεται μέσα στο σπίτι της με ύφος «χαμένο» και φορώντας ένα μπουρνούζι. «Η ωριαία κρίση αποσύνδεσης από την πραγματικότητα που σε πιάνει όταν θυμάσαι ότι η μοναδική εικόνα που έχουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι για σένα βασίζεται αποκλειστικά στους τρεις πιο ταπεινωτικούς, τοξικούς και μη χαρακτηριστικούς μήνες της ζωής σου, όταν ήσουν 21 χρονών», γράφει το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο.

πηγή:sportime.gr