Uncategorized

Μουρίνιο: «Φταίω και για την βροχή και για το Brexit»

Μετά την ανατροπή της Μάντσεστερ Γιουνάινεντ επί της Νιούκαστλ με 3-2, ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και για ακόμη μια φορά είπε ατάκες που θα συζητηθούν.
Αρχικά τόνισε: “Θα πάω στο Λονδίνο αύριο κι αν βρέξει θα φταίω εγώ. Επίσης, εάν υπάρξουν προβλήματα με τη συμφωνία για το Brexit, πάλι εγώ θα φταίω”.
Για το γεγονός ότι έβγαλε από το ματς τον Μάρκους Ράσφορντ και τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ: “Ο Μάρκους ήταν στεναχωρημένος στον αγωνιστικό χώρο, ενώ ο Σκοτ φοβόταν”.
Για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: “Μου έδωσαν συμβόλαιο μέχρι το 2020. Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούλιο του 2020. Δεν τους έβαλα το πιστόλι στον κρόταφο. Το συμβόλαιο μου δόθηκε επειδή ήθελαν να μου το δώσουν”.
Τέλος άφησε αιχμές κατά των δημοσιογράφων: “Είμαι 55 ετών. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο ανθρωποκυνηγητό. Μπορώ να το αντέξω αυτό. Μπορώ να ζήσω με αυτό. Κάποια από τα αγόρια, παρά το γεγονός πως δεν είναι στη θέση του άνδρα που τον κυνηγούν, δεν μπορούν να το αντέξουν όλο αυτό. Με τον τρόπο που αρχίσαμε το ματς, πανικοβλήθηκαν. Κάθε μπάλα στην περιοχή, κάποιες φορές πίστευα ότι θα βάζαμε μέχρι και αυτογκόλ”


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});