ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Nάγκελσμαν: «Δεν είμαστε στη φυλακή»

Ο τεχνικός της Λειψίας ξεκαθάρισε πως η καραντίνα στο προπονητικό κέντρο δεν είναι και τόσο τραγική.

Προκειμένου να ξεκινήσει η Bundesliga, η κυβέρνηση έδωσε ορισμένες σαφείς οδηγίες. Μεταξύ αυτών, παίκτες και προπονητικό τιμ θα πρέπει να μπουν σε καραντίνα μέχρι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο που θα επιστρέψει η δράση στα γερμανικά γήπεδα.

Ο προπονητής της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν μίλησε, στο goal.com, για τις συνθήκες υπό τις οποίες προετοιμάζει την ομάδα του, ενώ τόνισε πως: «Ουσιαστικά είναι σαν καλοκαιρινό προπονητικό καμπ».

«Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Όχι μόνο για το παιχνίδι με την Freiburg, αλλά και για τα επόμενα. Η όλη κατάσταση μοιάζει με ένα καλοκαιρινό εκπαιδευτικό καμπ. Θα είναι μια κανονική εβδομάδα προπόνησης, που οι παίκτες θα κοιμηθούν εδώ», συμπλήρωσε.

Ενώ αναφορικά με το πως περνάνε το χρόνο τους οι παίκτες, δήλωσε: «Τα αγόρια μπορούν να κρατηθούν απασχολημένα. Έχουμε μπιλιάρδο, βελάκια, Playstation και τηλεόραση στην αίθουσα. Επομένως δεν είμαστε στη φυλακή εδώ. Τα αγόρια είναι αρκετά μεγάλα για να φροντίσουν τον εαυτό τους για δύο ή τρεις ώρες».

Ακόμη σχολίασε το γεγονός ότι τα παιχνίδια θα διεξαχθούν πίσω από κλειστές πόρτες υποστηρίζοντας ότι: «Πρέπει να προσαρμοστούμε κάπως σε αυτό το γεγονός, γιατί κάθε στιγμή θα είναι διαφορετική χωρίς τον κόσμο».

Τέλος μίλησε για το ότι καλείται να σταματήσει τις….φωνές κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, καθώς τα μέτρα προστασίας τον περιορίζουν, λέγοντας συγκεκριμένα: «Είμαι ένας επιθετικός προπονητής που φωνάζει δυνατά για να τον ακούσουν οι παίκτες του. Θα πρέπει σίγουρα να το αλλάξω αυτό, όμως το αν θα το αλλάξω κατευθείαν είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό».