ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ

Μπαρτσελόνα: Θέλει να κλείσει το deal για Λαουτάρο Μαρτίνεζ

Οι «μπλαουγκράνα» σκοπεύουν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να φέρουν στην Βαρκελώνη τον επιθετικό της Ίντερ.

Ο νούμερο 1 μεταγραφικός στόχος της Μπαρτσελόνα, είναι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Η Ισπανική ομάδα καλείται να σκεφτεί το μέλλον της χωρίς των 33χρονο πλέον Λουίζ Σουάρεζ, συνεπώς ψάχνει το επόμενο μεγάλο αστέρι για την κορυφή της επίθεσης.

Βέβαια τα τεράστια ποσά που δαπανήθηκαν προκειμένου να αποκτηθούν οι Γκριεζμάν, Κοουτίνιο και Ουσμάν Ντεμπελέ, έχουν φέρει μία οικονομική δυσχέρεια στην Μπάρτσα. Για αυτό το λόγο η απόκτηση του Μαρτίνεζ προϋποθέτει πώληση παικτών.

Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι Αρτούρο Βιδάλ, Ουμτιτί και Ιβάν Ράκιτιτς βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα για τη μεταγραφή του Αργεντίνου φορ. Να σημειωθεί πως η πρόθεση του παίκτη είναι να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και ως εκ τούτου πιέζει τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Τα οικονομικά δεδομένα για το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι σαφώς επηρεασμένα από την πανδημία του νέου κορωνοϊού, συνεπώς οι ομάδες ψάχνουν διαφορετικές…φόρμουλες ώστε να κάνουν τις κινήσεις τους.