Uncategorized

Διέλυσε την Φούλαμ η Άρσεναλ

Ούτε η Φούλαμ μπόρεσε να φρενάρει την Άρσεναλ. Η ομάδα του Έμερι εκμεταλλευόμενη το φοβερό δεύτερο ημίχρονο έκανε πλάκα στο «Craven Cottage» και με το 5-1 έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες. 
Οι κανονιέρηδες είχαν τον έλεγχο από το πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ ύστερα από ασίστ του Μονρεάλ στον Λακαζέτ λίγο πριν την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού (29’). Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση, το ματς πήρε ρυθμό και τελικά πριν το τέλος του ημιχρόνου ήρθε και η απάντηση για την ομάδα του Γιοκάνοβιτς με ωραίο τελείωμα του Σίρλε (44’), ο οποίος έσκαψε την μπάλα πάνω από τον Λένο. 
«Νευριασμένο» ξεκίνημα για την Άρσεναλ στο δεύτερο 45λεπτο. Μόλις στο 49’ ο Λακαζέτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του και στο 67’ έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση ο Ράμσεϊ με όμορφο τακουνάκι «καθάρισε» το παιχνίδι. Την χαριστική βολή στους cottagers έδωσε ο Ομπαμεγιάνγκ με ψύχραιμο τελείωμα με το αριστερό στο 79’ και στο 90+1’ ο Γκαμπονέζος ύστερα από ασίστ του Ράμσεϊ διαμόρφωσε και το τελικό σκορ. 
Στον πάγκο έμεινε από τον Έμερι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. 
Έτσι, η Άρσεναλ έφτασε τους 18 βαθμούς και συγκατοικεί μαζί με την Τότεναμ στην 3η θέση. Απέχει 1 βαθμό από Λίβερπουλ και Σίτι, που παίζουν μεταξύ τους στο μεγάλο ντέρμπι του «Άνφιλντ». 
Πηγή: sport-fm.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});