Uncategorized

Βελγικά ΜΜΕ για Βράνιες: “Δειχνει απειθαρχία, μπορεί να αλλάξει ομάδα τον Γενάρη”

Όπως είναι φυσικό και μετά τις αλλεπάλληλες κακές εμφανίσεις του Βράνιες με την φανέλα της Άντερλεχτ, τίθεται πλέον ζήτημα για την παραμονή του στο Βέλγιο.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το “bnm.da” ο χαρακτήρας του Βράνιες έχει φέρει γκρίνια στον βελγικό σύλλογο και η παραμονή του στην Άντερλεχτ μετά τον Γενάρη είναι εξαιρετικά αβέβαιη. Στο ίδιο άρθρο μάλιστα υπάρχει αναφορά για επαφές του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του παίχτη

Δείτε το δημοσίευμα 


«Ο Βόσνιος αμυντικός έδειξε μεγάλη απειθαρχία στα πρόσφατα παιχνίδια, με τελευταίο παράδειγμα το παιχνίδι του Europa League με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπου αντίκρισε τη δεύτερη κόκκινη κάρτα της σεζόν. 

Ο Βράνιες είναι ένας από τους πιο υψηλά αμειβόμενους παίκτες της Άντερλεχτ και σύμφωνα με ρεπορτάζ σε ΜΜΕ του Βελγίου, ο σύλλογος δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένος μαζί του. Μια αλλαγή συλλόγου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί. 

Λέγεται ότι οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ του Βράνιες και του ΠΑΟΚ έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένες πληροφορίες».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,
enable_page_level_ads: true
});