Uncategorized

Βέροια: Είχαν απλώσει το χασίς στα κρεβάτια και το δάπεδο!

Ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, που τόσα έχουν δει τα μάτια τους, προκάλεσε έκπληξη η εικόνα που αντίκρισαν όταν μπήκαν για έρευνα σε ένα από τα δυο σπίτια ενός 38χρονου που είχαν συλλάβει στην Βέροια μαζί με έναν 37χρονο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σε ένα υπνοδωμάτιο του σπιτιού στο Σέλι, τα πάντα ήταν καλυμμένα με… χασίς που είχε απλώσει για να το αποξηράνει, ακόμη και τα δυο κρεβάτια και το δάπεδο! Συνολικά, κατασχέθηκαν έξι κιλά και 530 γραμμάρια κάνναβης προς ξήρανση, 506,9 γραμμάρια ακατέργαστης και 4,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης και διάφορα εργαλεία για την καλλιέργεια, την ξήρανση και τη συσκευασία των ναρκωτικών, όπως ψαλίδι κλαδέματος, ανεμιστήρας και αεροστεγή σακουλάκια.
Νωρίτερα, οι δυο Έλληνες είχαν εντοπιστεί και συλληφθεί ενώ κινούνταν στην πόλη με ένα όχημα, το οποίο στην συνέχεια κατασχέθηκε ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών, καθώς κατά τον έλεγχο που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13 γραμμαρίων. Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, που τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.
Πηγή: protothema.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});