Uncategorized

Ερέρα:”Κριτική μόνο σε μένα”

Αποτέλεσμα εικόνας για ερερα αρης

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη.
Για το παιχνίδι:

«Ενα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ήμασταν μια ομάδα που προσπάθησε να έχει τον έλεγχο. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν η μέρα με τη νύχτα. Εντελώς άλλη ομάδα, καθόλου αυτοπεποίθηση, κάναμε πολλά λάθη. Για ένα πράγμα που κάναμε καλά, είχαμε δεχθεί λίγα γκολ, δε μπορούσα να αναγνωρίσω την άμυνά μας. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι στενοχωρημένος, όπως και οι παίκτες μου. Αυτή την τετάρτη θα έχουμε την ευκαιρία για να δείξουμε καλύτερο εαυτό.

Ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα, αλλά ο μόνος τρόπος για να εξελιχθεί ο Άρης είναι να αντιμετωπίζει όλους τους αντιπάλους».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για τις δικές του ευθύνες και τις επιλογές του:

«Έχουμε παίξει ένα ματς με τον Δεληζήση και τον Μαβράι και δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα. Προσπάθησα να παίξω με τον Μπάσα γιατί βγάζει καλά την μπάλα και όχι με τον Σόουζα. Στο τέλος βγήκε, λάθος και αναλαμβάνω την ευθύνη. Δικό μου λάθος».

Για τον Μαβράι:

«Η αλήθεια είναι ότι όταν έπαιζε ο Δεληζήσης δεν είχαμε δεχθεί τόσα γκολ. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Δεληζήσης είχε ενοχλήσεις. Αυτη την εβδομάδα έδειξε καλύτερα, αναλαμβάνω την ευθύνη που δεν τον χρησιμοποίησα. Όλες τις αποφάσεις που παίρνω, έχω έναν λόγο. Για να παίξουμε όπως το πρώτο ημίχρονο, έχοντας την κατοχή της μπάλας. Προσπαθώ να βρω με τις επιλογές μου, το καλύτερο παίξιμο για τον Άρη. Αναλαμβάνω την ευθύνη για όλες τις επιλογές. Προτιμώ η κριτική να ασκείται σε μένα και όχι στους πάικτες».

Για την τρίτη σερί ήττα της ομάδας:

«Η αλήθεια είναι πως τα παιχνίδια ήταν δύσκολα, με δύσκολες ομάδες. Προσπαθώ να παίζει η ομάδα για να κερδίσει. Στόχος μου, ο Άρης να εξελιχθεί και να παίζει με αξιώσεις με όλους τους αντιπάλους. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο».

Για το τι μπορεί να αλλάξει στο επόμενο ματς με ΟΣΦΠ:

«Δεν το έχω σχεδιάσει γιατί έρχεται και το ματς Κυπέλλου. Ελπίζω να έχω την ικανότητα να ενθαρρύνω και να δώσω κίνητρο στους παίκτες. Και ελπίζω να μεταδώσω στους παίκτες να παίξουν χωρίς φόβο με αυτούς τους αντιπάλους. Αυτή τη στιγμή είμαι… νεκρός. Αύριο πρέπει να είμαι πιο δυνατός από όλους. Κάναμε πολλά λάθη στο δεύτερο μέρος. Αναλαμβάνω την ευθύνη και περιμένω να επιτύχουμε στα επόμενα ματς».

Για το αν θα βάλει και άλλους παίκτες στην εξίσωση:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

«Κατα 70% θα αλλάξω την ομάδα για να κερδίσουμε και να δώσω την ευκαιρία και σε άλλους πάικτες. Και για να ξεκουραστούν οι Γκάμα και Γκαρσία».