Uncategorized

Εκμεταλλεύτηκε τα κενά του Παναθηναϊκού ο ΠΑΟΚ

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Δώνης κατέβηκε φουλ επιθετικά στην Τούμπα και το πλήρωσε καθώς ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0.


ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ-8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 2-0

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Γενς Μάε

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το Παναθηναϊκό με 2-0 στην Τούμπα, εκμεταλλευόμενος τα κενά των «πρασίνων» και την ακατανόητα υπέρ-επιθετική προσέγγιση του αγώνα από τον Δώνη. Ο Έλληνας τεχνικός κατέβασε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με ένα αμυντικό χαφ και ο ΠΑΟΚ τον πλήγωσε, κυρίως από τα άκρα, απ’ όπου ο Ζαμπά έβγαλε δύο ασίστ.

Στο 2ο λεπτό ο Βιεϊρίνια άλλαξε με τον Κάνιας κι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε έξω και στο 5’ ο Πασχαλάκης βγήκε και πρόλαβε μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουλιμπαλί. Στο 6’ ο Μπουζούκης βρήκε κάθετα τον Μακέντα, που πέρασε τον Πασχαλάκη αλλά κόπηκε από τον Βαρέλα και στο 30’ ο Σωκράτης Διούδης πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Πρίγιοβιτς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βέρνμπλουμ βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθώς για οφσάιντ, ενώ στο 35’ το σουτ του Καμπετσή πέρασε λίγο έξω. Και στο 45+2 μετά από σέντρα του Μάτος από δεξιά, ο Πρίγιοβτς πήρε νέα κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 49’ το πλασέ του Μπίσεσβαρ ήταν αδύναμο και ο Διούδης είπε όχι αλλά στο 51’ ο Ζαμπά έκανε το γύρισμα και ο Πρίγιοβιτς μόνος του από κοντά έγραψε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, αλλά το πλασέ του Μπουζούκη στο 54’’ πέρασε λίγο έξω. Στην κόντρα ο Ζαμπά πάτησε περιοχή αλλά έχασε το κοντρόλ και ο Διούδης τον πρόλαβε ενώ στο 59’ μετά από κόρνερ ο Μάτος πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε. Το ίδιο σκηνικό και στο 63’ ενώ στο 65’ ο Μπουζούκης έκανε το σουτ από δεξιά αλλά ο Πασχαλάκης μπλόκαρε.

Και στο 76’ ο Ζαμπά έδωσε για τον Λημνιό που εξ επαφής πλάσαρε τον Διούδη για το 2-0. Από εκεί και πέρα το ματς είχε τελειώσει, ο ΠΑΟΚ δεν πίεσε και ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απειλήσει.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Ζαμπά (82’ Ουάρντα), Πέλκας (53’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (76’ Λημνιός), Πρίγιοβιτς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Δώνης (78’ Κάτσε), Χατζηγιοβάνης (64’ Χατζηθεοδωρίδης), Μπουζούκης, Μακέντα, Καμπετσής (78’ Μουνιέ)

Πηγή: aek365.gr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});