Uncategorized

Η Ίντερ έχει κάνει «εξοχικό» το «Ολίμπικο»


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι «νερατζούρι» πέρασαν με 3-0 από την έδρα της Λάτσιο κι έπιασαν τη Νάπολι στη 2η θέση της βαθμολογίας

SERIE A’-10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΛΑΤΣΙΟ-ΙΝΤΕΡ: 0-3

Γήπεδο: Ολίμπικο

Το τρένο της Ίντερ πέρασε και από το «Ολίμπικο» απ’ όπου περνά συχνά, είναι η αλήθεια. Η ομάδα του Σπαλέτι κέρδισε με 3-0 τη Λάτσιο μέσα στο σπίτι της κι έπιασε τη Νάπολι στη 2η θέση της βαθμολογίας. Τέσσερις σερί νίκες μετρά η Ίντερ στο «Ολίμπικο» κόντρα σε Λάτσιο και Ρόμα.

Στο 9ο λεπτό ο Πέρισιτς πήρε τα μέτρα κι έκανε το σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα έξυσε το δοκάρι του Στρακόσια και στο 16’ η κεφαλιά του Σκρίνιαρ μετά από κόρνερ, κατέληξε στην αγκαλιά του Αλβανού κίπερ. Στο 23’ ο Πέρισιτς απείλησε με νέο σουτ αλλά και πάλι δε βρήκε στόχο και στο 28’ ήρθε το γκολ για την Ίντερ. Μετά από σέντρα ο Βεσίνο βρήκε λίγο την μπάλα που στρώθηκε στον Ικάρντι κι εκείνος από κοντά πλάσαρε για το 0-1. Στο 37ο λεπτό ο Βρσάλικο σέντραρε από δεξιά και ο Βεσίνο πήρε την κεφαλιά αλλά ο Στρακόσια είπε όχι και το 40’ και πάλι ο Βεσίνο απείλησε με σουτ το οποίο ο Στρακόσια έδιωξε σε κόρνερ. Όμως στο 41’ η μπάλα στρώθηκε έξω από την περιοχή στον Μπρόζοβιτς και ο Κροάτης με όμορφο σουτ έκανε το 0-2.

Στο 48’ ο Χαντάνοβιτς έδιωξε με τα ακροδάχτυλά το σουτ του Κατάλντι, ο οποίος στο 56’ έπιασε νέο σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε κι έφυγε έξω. Στο 65’ και στο 67’ οι Πολιτάνο και Μάρουσιτς έχασαν μεγάλες ευκαιρίες και στο 70’ ο Ικάρντι από δεξιά άδειασε τον Ράντου και με αριστερό πλασέ έκανε το 0-3. Στο 73’ ο Χαντάνοβιτς έσωσε με τα πόδια μετά από πλασέ του Κορέα, ενώ στο 82’ ο κίπερ της Ίντερ έσωσε και μετά από πλασέ του Ιμόμπιλε.

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ράντου (78’ Μπάστος), Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Φελίπε, Λούλιτς, Μπαντέλι (35’ Κατάλντι), Παρόλο, Σάβιτς, Καϊσέδο (69’ Κορέα), Ιμόμπιλε

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Μιράνδα, Σκρίνιαρ, Βρσάλικο, Πέρισιτς, Ασαμόα, Βεσίνο (87’ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς, Μάριο (57’ Βαλέρο), Ικάρντι, Πολιτάνο (87’ Κεϊτά Μπαλντέ)

Πηγξ: aek365.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});