Uncategorized

Νίκησε και έμεινε ζωντανή για τον τίτλο η Τότεναμ

Στο τέλος κρατάει τη νίκη η Τότεναμ. 
Οι Λονδρέζοι… ίδρωσαν και αγχώθηκαν στην έδρα της Γουλβς, αλλά γλίτωσαν την «αυτοκτονία», επικρατώντας 3-2 για την 11η αγωνιστική της Premier League, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η ομάδα του Ποτσετίνο έκανε αρχικά πολύ εύκολη τη ζωή της, έχοντας κάβα σκορ το 2-0 από το 30’ και στο 62’ το 3-0, αλλά οι γηπεδούχοι μείωσαν με δύο πέναλτι (68’, 79’) και στο τέλος στρίμωξαν τους φιλοξενούμενους και είχαν ευκαιρία λίγο πριν την εκπνοή για να τσιμπήσουν βαθμό. 
Ο Λαμέλα άνοιξε το σκορ στο 27ο λεπτό με σουτ με το δεξί έπειτα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας, για να έρθει ο Λούκας Μόουρα με κεφαλιά να ζευγαρώσει τα τέρματα της ομάδας του λίγο μετά. Στο δεύτερο μέρος ο Κέιν «χτύπησε» μέσα από το «κουτί». 
Τη συνέχεια δύσκολα μπορούσε να τη προβλέψει κάποιος που έβλεπε την αναμέτρηση. Ο Νέβες εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι στο 68’. Όπως και ο Χιμένες στο 79ο λεπτό. Η Τότεναμ αγχώθηκε, οπισθοχώρησε σε υπερβολικό (ειδικά για τα δικά της δεδομένα) σημείο και έδωσε περισσότερο… θάρρος στη Γουλβς, που στο τέλος, πάντως, κέρδισε τις εντυπώσεις για την προσπάθειά της, αλλά όχι και κάποιον βαθμό. 
Πηγή: sport-fm.gr


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});