CHAMPIONS LEAGUE, ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκινεί ο Κώστας Γαλανόπουλος: «Η υψωμένη μας γροθιά θα σας αγγίζει πάντα»

Με έμπνευση απο τραγούδι με αναφορά την Μάγδα Φύσσα συγκίνησε στην ανάρτηση του στο Instagram για ακόμη μια φορά μετά απο τον χθεσινό αγώνα και το νικητήριο γκολ του ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Ο παίκτης της ΑΕΚ απο εχθές δεν έχει σταματήσει να μας κάνει υπερήφανους! Ένα παιδί που έχει βγει απο τα «σπλάχνα» της Ένωσης, έχει περάσει πολλούς τραυματισμούς και περιπέτειες, μας απέδειξε πως μπορεί να κάνει πράξη οτιδήποτε βάλει στο μυαλό του!

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ έδωσε εχθές προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-2 στο Μαξιμίρ ενάντια στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με ένα σουτ στο 90′! Ο Έλληνας μέσος φυσικά το πανηγύρισε, υψώνοντας το μαύρο περιβραχιόνιο μπροστά απο το πέταλο των οργανωμένων οπαδών της αντίπαλης ομάδας, τονίζοντας φυσικά στις δηλώσεις του πως δεν είχε σκοπό να προκαλέσει, αλλά να τιμήσει την μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη.

Μια μέρα μετά τον μεγάλο αγώνα ο 25χρονος με την αναφορά στο τραγούδι «Γέννημα θρέμμα» του ράπερ με τον καλλιτεχνικό όνομα «Εθισμός»έκανε μια ανάρτηση στο Instagram με φωτογραφίες απο τον πανηγυρισμό του. Ο ίδιος έγραψε: «Η υψωμένη μας γροθιά θα σας αγγίζει πάντα».

Στο ομώνυμο τραγούδι αναφέρεται χαρακτηριστικά η φράση «Η υψωμένη σας γροθιά θα μας αγγίζει πάντα. Είστε μια μάνα πρότυπο για ‘μας, κυρία Μάγδα», η οποία φυσικά μιλά για την μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα.

Η ανάρτηση του Κώστα Γαλανοπούλου: