ΑΕΚ, ΠΟΛΟ

Γυναικείο Πόλο: Στην ΑΕΚ η Μαρία-Κασιάνα Μαργαρίτη!

Στην ΑΕΚ θα αγωνίζεται η Μαρία-Κασιάνα Μαργαρίτη την νέα σεζόν.

Η νεαρή αθλήτρια ξεχωρίζει στον τομέα της και αποτελεί σημαντική μεταγραφή για την γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ. Η 16χρονη υπέγραψε το συμβόλαιο της με την Ένωση και όλοι ανυπομονούν για την εξέλιξη αυτής της συνεργασίας.

Η νεαρή αθλήτρια έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με το σκουφάκι του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Είναι διεθνής με την Εθνική Νεανίδων, οι οποίες μάλιστα τις προηγούμενες μέρες πανηγύρισαν το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Τουρκία, ενάντια στην Ιταλία.

η Μαρία-Κασιάνα Μαργαρίτη δήλωσε στο aek.gr: «Ειμαι ενθουσιασμένη για το καινούριο μου ξεκίνημα καθώς φέτος θα αγωνιζομαι με το σκουφάκι της ΑΕΚ. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται πλέον μπροστά μου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε συνεργασία με τις συμπαίκτριές μου και τους προπονητές μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είμαι πολύ χαρούμενη που κατακτήσαμε το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική. Η σκληρή δουλειά και το ασίγαστο πάθος απέδωσε καρπούς. Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα να είμαι μέλος της Εθνικής ομάδας και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε αυτή τη διοργάνωση. Τόσο η ομάδα, όσο και οι προπονητριες ήμασταν ενωμένοι και αποφασισμένοι να πετύχουμε το καλύτερο που μπορουσαμε».

Ευχόμαστε να έχει μια λαμπρή πορεία στην ΑΕΚ!