Uncategorized

Συνελήφθη γιατί πέταξε… χοιρομέρι στη φίλη του κατά τη διάρκεια καβγά

Η απροσμένα τροπή πήρε τον καβγά ενός ζευγαριού στο σπίτι του Κέντακι λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, με αρχές να παρεμβαίνουν και να προχωρούν στην κατάληψη ενός 21χρονου άνδρα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το βράδυ της Κυριακής 23 Δεκεμβρίου ο David D. Brannon διαφωνεί με τον φίλο του για το ποια μέρα γίνεται το οικογενειακό Χριστουγεννιάτικο δείπνο. Κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε, με τον 21χρονο να χάσει την ψυχραιμία του και να εκτοξεύει διάφορα αντικείμενα στον φίλο του, μεταξύ αυτών και ένα χοιρομέρι που είχε μαγειρεψει εκεί για βραδινό!

Το γραφείο σερίφη της Κομητείας Λόρελ έλαβε κλήση από τους γείτονες και οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο να δουν τι ακριβώς συμβαίνει και επιβάλλει την τάξη.

Φτάνοντας εκεί είδαν ο 21χρονος να προσπαθήσει να σπάσει με τα πόδια. Τον αφαιρέθηκαν για βιαιοπραγία και απόπειρα διέλευσης από τις αρχές και οδήγησαν στο κέντρο κράτησης της περιοχής.

Σύμφωνα με την αναφορά των αστυνομικών, η κουζίνα του σπιτιού ήταν γεμάτη από αντικείμενα που είχε πετάξει ο Brannon στο κορίτσι του κατά τη διάρκεια του αγώνα τους. Ανάμεσα σε αυτά ήταν και το μαγειρεμένο χοιρομέρι …

newsbeast.gr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});