ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Η ΑΕΚ παίζει δυνατά για το δανεισμό του Κάστανου»

Νέα αναφορά σε Ιταλικά δημοσιεύματα για υπόθεση του Γρηγόρη Κάστανου.

Το «ναυάγιο» στη διαδικασία ανανέωσης του Κώστα Γαλανόπουλου ανάγκασε τον Ίβιτς να «ψαχτεί» για το χώρο του κέντρου, ξεχωρίζοντας την περίπτωση του παίκτη της Γιουβέντους. Οι επαφές των δύο ομάδων βρίσκονται σε εξέλιξη όμως σύμφωνα με τον Μίρκο Ντι Νατάλε -δημοσιογράφο που ασχολείται αποκλειστικά με τους «μικρούς» της Γιουβέντους- η «Μεγάλη Κυρία» εξετάζει το δανεισμό του παίκτη σε ομάδες της Seria B.

Πιο συγκεκριμένα η ανάρτηση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου αναφέρει: «Το μέλλον του Κάστανου μπορεί να είναι στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ παίζει δυνατά για τον νεαρό και θα τον ήθελε αρχικά με απλό δανεισμό. Υπάρχουν καλές πιθανότητες για να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά η Γιούβε εξετάζει και τις περιπτώσεις ομάδων της Serie B όπως η Λέτσε και η Πεσκάρα».

Όπως και να χει τις επόμενες ημέρες αναμένουμε σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα «ανοιχτά μέτωπα του ρόστερ» γιατί μπορεί εδώ και καιρό να λέμε πως η ΑΕΚ δε βιάζεται και πως έχει αρκετό χρόνο για να κάνει τις σωστές επιλογές, όμως τώρα τα κενά και οι ανάγκες του ρόστερ είναι ακόμα περισσότερα από πριν ένα μήνα.