ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κοιτάζει» Αλέις Γκαρθία η ΑΕΚ για το κέντρο

Ο Ισπανός μέσος αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση που εξετάζει ο Ίλια Ίβιτς για το χώρο του κέντρου.

Τον Αλέις Γκαρθία, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr «τσεκάρει» για τη μεσαία γραμμή ο Ίλια Ίβιτς. Η Ένωση αποφάσισε να βάλει στο «ψυγείο» τον Κώστα Γαλανόπουλο καθώς οι διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο δεν πήγαν καλά, ενώ ταυτόχρονα στα γραφεία της ομάδας περιμένουν πρόταση για τον Πέτρο Μάνταλο.

Ως αποτέλεσμα ενώ η ΑΕΚ έκλεινε τις «τρύπες» του ρόστερ να προκύπτουν νέα δεδομένα. Πλέον χρειάζεται τουλάχιστον έναν κόφτη με δημιουργικές αρετές στο παιχνίδι του καθώς επίσης και έναν ποδοσφαιριστή σε στυλ Μάνταλου σε περίπτωση που εν τέλει πουληθεί ο αρχηγός.

Ο 23χρονος Αλέις Γκαρθία είχε προταθεί στην «Ένωση» στις αρχές του καλοκαιριού όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε, αφού δεν υπήρχε ανάγκη για παίκτη στον άξονα. Τώρα όμως υπάρχει και ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι -που πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στην Βέλγικη Μουσκρόν- είναι μία από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν. Να σημειωθεί πως μπορεί να αγωνιστεί είτε ως εσωτερικός χαφ είτε και σαν ακραίος γεγονός που «προκρίνει» την περίπτωσή του ανάμεσα από άλλες.