Uncategorized

Θωμάς Μαύρος:Πιστεύω θα είναι το πιο όμορφο γήπεδο του κόσμου! Το πιο ζεστό, αγαπητό γήπεδο»!

Ο Θωμάς Μαύρος ,ο πρώτος σκόρερ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα , μίλησε στην ΩΡΑ των σπορ για το γήπεδο, το οποίο και χαρακτήρισε το πιο όμορφο του κόσμου αλλά και για τον εν όψη αγώνα με την Σέλτικ, όπου είναι βεβαίως για την πρόκριση της ΑΕΚ!

Όσα ανέλυσε ο Μαύρος, ο Θεός!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,
enable_page_level_ads: true
});

Πως βλέπει την τωρινή Ένωση: 
«Πιστεύω, ότι η ΑΕΚ είναι σε καλό δρόμο. Η επίσημη εμφάνιση της μέσα στην Σκωτία, μου άρεσε πάρα πολύ και πιστεύω και με τη βοήθεια της έδρας και της απόδοσης των παικτών, την Τρίτη θα περάσουμε την Σέλτικ και θα πάμε στο επόμενο παιχνίδι! Γενικά, μου άφησε πολύ καλά μηνύματα και μου δίνει μεγάλη αισιοδοξία για να κάνω ευχάριστες σκέψεις για το μέλλον»


 Όταν ρωτήθηκε για το εάν πιστεύει πως θα περάσει στους ομίλους του Champios League και έαν μπορεί να ξαναπάρει το πρωτάθλημα:
«Το πιστεύω απόλυτα, μετά και το πρώτο παιχνίδι στην Σκωτία που είδα! Η ΑΕΚ δεν υστερεί πουθενά με την Σέλτικ, τώρα την έχει και μέσα στο σπίτι της. Το αβαντάζ είναι υπέρ της ΑΕΚ. Θα παίξει καλά όπως πρέπει και θα πάρει την πρόκριση»[…]«Και βέβαια το πιστεύω! Η ΑΕΚ είναι πρωταθλήτρια, ξεκινάει το πρωτάθλημα σε λίγο καιρό και πιστεύω ότι και πάλι μπορεί να το ξαναπάρει».

Για τον νέο προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη σχολίασε: 
«Ο Μαρίνος έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές. Το έχει αποδείξει αυτό το παιδί και πιστεύω ότι και στην ΑΕΚ θα βοηθήσει από την πλευρά του, ώστε να πάρει ξανά το πρωτάθλημα η ομάδα και να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και να έχει ακόμα καλύτερη εμφάνιση από την περσινή, όσον αφορά επιθετικά».


 Για τον Ναό.. 
«Αυτό είναι το μεγαλύτερο γεγονός! Να πανηγυρίζουμε όλοι Συγχαρητήρια και πάλι στον Δημήτρη Μελισσανίδη που αγαπάει την ομάδα και κάνει αυτό το γήπεδο. Αυτό το φοβερό στάδιο, που θα το επισκεφτούμε σε λίγο καιρό, θα είμαστε όλοι εκεί. Μεγάλη χαρά, δε γίνεται μεγάλη ομάδα που να μην έχει το δικό της γήπεδο, δε γίνεται. Πιστεύω θα είναι το πιο όμορφο γήπεδο του κόσμου! Το πιο ζεστό, αγαπητό γήπεδο»!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,
enable_page_level_ads: true
});

Επίσης έκανε μια μικρή αναδρομή στο καλοκαίρι του 1981, στις 12 Αυγούστου, και αναφέρθηκε στην συμμετοχή του στον ευρωπαϊκό αγώνα ενάντια στην Εθνική Τσεχοσλοβακίας:
«Για μένα ήταν κάτι πρωτόγνωρο, ανέλπιστο, μου ήρθε ξαφνικά. Το κάλεσμα μου, η επίσημη πρόσκληση να συμμετέχω στο παιχνίδι με την Εθνική Τσεχοσλοβακίας. Έχω την αίσθηση ότι με καλέσανε για τις εμφανίσεις μου στο Πανευρωπαϊκό στην Ιταλία το 1980. Οπωσδήποτε, ήταν μια μεγάλη τιμή για μένα, γιατί ξεπέρναγε τα όρια της Ελλάδος και πηγαίναμε κάπου παραπάνω στην Ευρώπη να συμπεριληφθώ και εγώ στους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Είχα μεγάλη περηφάνια και χαρά»[..] «Οι αναμνήσεις που έχω, είναι ότι δέθηκα με μεγάλα ονόματα της εποχής, η απλότητα τους και η φιλική τους διάθεση ήταν μοναδική. Αυτό ξεχωρίζει και τους μεγάλους παίκτες. Είχα προπονητή τον Ντέργουολ και τον Ρότσο, δυο μεγάλες προσωπικότητες, έπαιξα στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω ότι πήγα αρκετά καλά, βέβαια χάσαμε από την Εθνική Τσεχοσλοβακίας, αλλά δεν έχει σημασία και οπωσδήποτε έφυγα από εκεί πάρα πολύ ενθουσιασμένος, με καινούριες εμπειρίες. Ήταν χαρά και περηφάνια για την ομάδα μου την ΑΕΚ και για την Ελλάδα βέβαια, που συμμετείχα εγώ σε αυτό το παιχνίδι».

Τα συναισθήματα στο άκουσμα πως θα συμμετέχει στον αγώνα και οι συμπαίκτες του: 
«Δεν το πίστευα! Δεν είχα στο μυαλό μου να προσκληθώ, να παίξω και εγώ στην μικτή Ευρώπης και μου ήρθε πολύ ξαφνικό και έκανα αρκετό καιρό να το συνειδητοποιήσω. Τότε ήταν δύσκολο, δεν υπήρχε στο εξωτερικό, οι Έλληνες να διακρίνονται και ήταν μεγάλη χαρά και περηφάνια για μένα, για την ΑΕΚ, για την Ελλάδα μας»[…]«Εγώ έκανα αρκετή παρέα με τον Αντονιόνι, τον Ιταλό χαφ της Φιορεντίνα. Αλλά ήταν και ο Μπλαχίν και άλλοι μεγάλοι παίκτες. Ο Καλτζ, ο Κρανκι ήταν μεγάλοι παίκτες, ο Ζάετς. Κάναμε πιο πολύ παρέα με τον Αντονιόνι, ήμασταν εδώ της Μεσογείου».