Uncategorized

Κωστένογλου: “Νικήστε τον Αστέρα και με την Λαμία θα δείτε 40.000 κόσμο”

Η εκπληκτική παρουσία του κόσμου της Ένωσης αποτέλεσε το κύριο θέμα συζήτησης μετά το τέλος του αγώνα, στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

Η χθεσινή ημέρα είναι σίγουρα κάτι που ο οργανισμός της ΑΕΚ θα δυσκολευτεί πολύ να ξεχάσει, λόγω της απίστευτης ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι Ενωσίτες στις εξέδρες του “Θ. Κολοκοτρώνης”.
Ακόμα και όταν η ομάδα του Κωστένογλου δέχθηκε γκολ με το καλημέρα στον αγώνα και ισοφαρίστηκε σε δύσκολο χρονικά σημείο αργότερα, οι φίλου του Δικεφάλου δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να δίνουν ώθηση στους παίχτες.
Μάλιστα τα όσα έγιναν χθες ήταν υπέρ αρκετά για να καταλάβουν ακόμα και οι νέοι παίχτες το μεγέθους του συλλόγου και του λαού της ΑΕΚ, κάτι που δεν είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν στα προηγούμενα ματς λόγω των κεκλεισμένων των θυρών αγώνων. 
Χαρακτηριστικό είναι επίσης και το μήνυμα που έδωσε ο προπονητής ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου, στους παίχτες πριν τον αγώνα. Αυτό που είπε ήταν:“νικήστε εδώ σήμερα και με τη Λαμία θα δείτε ένα Ολυμπιακό Στάδιο με 40.000 κόσμο” κάτι που ίσως αποτελέσει και πραγματικότητα, αφού ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φίλων της Ένωσης είναι μεγάλος.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});