ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δράση σε Ισπανία και Β’ Γαλλίας!

Το ΠΣΚ που μας περάσει ο «Αλφόνσο» δεν σταμάτησε να πηγαίνει ταμείο! Θέλει να συνεχίσει το σερί του και σήμερα μιας και το κουπόνι έχει ορισμένες επιλογές για στοιχηματισμό.

Μετά τις σωστές προβλέψεις της Παρασκευής και του Σαββάτου και χθες με το γκολ της Ρόμα στις καθυστερήσεις πήγαμε ταμείο! Σήμερα το πρόγραμμα είναι «φτωχό» δίχως βέβαια αυτό να μας πτοεί!

LaLiga: Getafe-Elche (21:00)

Πρώτη επιλογή για σήμερα, το παιχνίδι ανάμεσα σε Χετάφε και Έλτσε. Οι αποδόσεις δίνουν φαβορί τη Χετάφε η οποία βρίσκεται στην 19η θέση χωρίς βαθμούς, σε αντίθεση με την Έλτσε που βρίσκεται στην 14η θέση με 2 βαθμούς. Βέβαια η βαθμολογια αυτή τη στιγμή δεν λέει απολύτως τίποτα καθώς βρισκόμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική. Δεν μπορώ να δεχθώ όμως πως η Έλτσε που έχει δυο ισοπαλίες με Μπιλμπάο και Σεβίλλη, ενώ για λίγο δεν έκοψε και βαθμούς από την πρωταθλήτρια Ατλέτικο είναι το αουτσάιντερ και μάλιστα σε αποδόσεις κοντά στο 4 απόδοση.

Αρκετά δύσκολο παιχνίδι για προβλέψεις σημείου, αφού η Χετάφε δεν έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα και σήμερα στην έδρα της θα θελήσει να κάνει μια καλή εμφάνιση και να κερδίσει τους πρώτους της βαθμούς. Από την άλλη η Έλτσε φαίνεται να έχει μπει ορεξάτη τη φετινή σεζόν. Η επιλογή μου για σήμερα θα είναι τα 2 έως 3 συνολικά γκολ.

Πρόβλεψη: 2 έως 3 συνολικά (συγκεντρωτικά) γκολ Απόδοση ΟΠΑΠ: 2.02

Ligue2: Le Havre-Toulouse (21:45)

Ένα από τα αγαπημένα πρωταθλήματα είναι αυτό της Β’ Γαλλίας. Η πρωτοπόρος Τουλούζ φιλοξενείται από την 12η Χάβρη. Οι «Βιολετί» έχουν 5 νίκες και 1 ισοπαλία έως τώρα στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που μετράνε 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα. Η εικόνα της Τουλούζ φυσικά και είναι καλύτερη από αυτή της Χάβρης, η οποία παραμένει μια σκληροτράχηλη ομάδα. Για την Τουλούζ θα απουσιάσει ο πρώτος της σκόρερ Χέιλι λόγω τιμωρίας, ενώ η Χάβρη δεν υπολογίζει στον χρήσιμο Αμπντελί.

Καλή επιλογή για το σημερινό παιχνίδι το Χ2 της Τουλούζ, όμως θα ρισκάρω και θα επιλέξω τη νίκη της, καθώς θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει το ματς.

Πρόβλεψη: Διπλό Απόδοση ΟΠΑΠ: 2.10