ΣΤΟΙΧΗΜΑ

KitenBet: Με άλλο αέρα μετά τη νίκη στην Ιταλία

Συνεχίζουμε με τα προκριματικά του Euro 2024, με τα “μεγάλα” ονόματα να έχουν προβάδισμα.

Ακόμη μία ημέρα με προκριματικά Euro, όπου χθες μπορεί η Ισπανία να κέρδισε εύκολα με 3-0 τη Νορβηγία, ωστόσο στο Ισραήλ και στην Γερμανία έμειναν στα δύο γκολ, στερώντας μας το ταμείο. Ας δούμε τη έχει ξεχωρίσει η ομάδα της Κιτρινόμαυρης Ενημέρωσης για σήμερα.

Αγγλία – Ουκρανία (19:00)

Μεγάλο διπλό της Αγγλίας στην έδρα της Ιταλίας με 2-1, δείχνοντας πως θα κυνηγήσει την πρωτιά του ομίλου. Πρώτο παιχνίδι για την Ουκρανία μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής, ωστόσο η ομάδα του Σαουθγκέιτ είναι σαφώς καλύτερη και από αυτή θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα. Νίκη των Άγγλων σε συνδυασμό με τα γκολ η επιλογή μας. Άσος + over 2.5

Σλοβακία – Βοσνία Ερζεγοβίνη (21:45)

Δεύτερη εντός έδρας υποχρέωση για τους Σλοβάκους που έδειξαν αδυναμίες απέναντι στο Λουξεμβούργο (0-0). Σήμερα υποδέχονται τους Βόσνιους που στον εναρκτήριο αγώνα ισοπέδωσαν την Ισλανδία (3-0). Επιλογή μας το Χ2+Over 1,5.

Μάλτα – Ιταλία (21:45)

Τίμια προσπάθεια για τη Μάλτα να “κλέψει” βαθμό από τη Βόρεια Μακεδονία, ωστόσο δεν τα κατάφερε και έφυγε ηττημένη με 2-1. Η Ιταλία από την άλλη υπέστη εντός έδρας ήττα από την Αγγλία και υστερεί πλέον έναντι των Άγγλων για την πρωτιά. Καμία σύγκριση των δύο ομάδων, αναμένουμε ξέσπασμα από τους φιλοξενούμενους. Επιλέγουμε τα πολλά γκολ και το over 3.5.

Οι επιλογές της KitenBet:

Αγγλία – Ουκρανία: 1 + over 2.5

Σλοβακία – Βοσνία Ερζεγοβίνη: Χ2 + over 1.5

Μάλτα – Ιταλία: Over 3.5