ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΥΡΕΑΣ

Ο Αλμέιδα και οι προσεχώς πρωταθλητές

Φτάσαμε μια στροφή πριν το φινάλε της σεζόν για να αποφανθεί η αλήθεια για να μείνει μόνη της στην κορυφή η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος!

Το σύνολο του τρελο Αλμέιδα έκανε το καθήκον του με ένα ακόμη διπλό στην ερωτική Θεσσαλονίκη και είναι μια ανάσα από το -για πολλούς πικραμένους- απίθανο! Μέσα στους στόχους της λοιπόν η αρμάδα του Πελάδο, θέλει να πάρει τα πάντα εντός συνόρων και να τρελάνει όλους τους τρελούς οπαδούς της. Αυτούς που χθες το βράδυ έκαναν την νύχτα μέρα, που πριν από κάθε παιχνίδι στα playoffs αντιμετώπιζε την ομάδα ως πρωταθλήτρια, αυτούς που δεν σταμάτησαν ούτε μια στιγμή να πιστεύουν σε αυτήν την κούπα, αυτούς που την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα!

Στις χαρές και στις λύπες μαζί έγραψαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που μέχρι πέρυσι δεν πάταγαν στην λεωφόρο, που μέχρι πέρυσι δεν ήξεραν που και τι ώρα παίζει ο “ανίκητος” Παναθηναϊκός τους.. Φέτος όλοι πίστεψαν πως έφτιαξαν, ξανά γνωρίστηκαν με την ομάδα, έψαξαν στους χάρτες το γήπεδο της Λεωφόρου, ανέβασαν τα στορυ τους, πήγαν έξω από ξενοδοχεία, έφτασαν στην πηγή αλλά νερό δεν θα πιουν και δεν θα το κάνουν γιατί δεν θα τους αφήσει η ΑΕΚ. Αφού αναφέρθηκε η προσεχώς πρωταθλήτρια, ας μιλήσουμε για την μεθυσμένη πολιτεία, ας μιλήσουμε για πάρτυ, για ηδονή, για Νέα Φιλαδέλφεια. Η κάθε μέρα μια ξεχωριστή γιορτή μέχρι την Κυριακή του δικού μας Πάσχα!

Η ΑΕΚΑΡΑ παίζει για “δυο αποτελέσματα” κόντρα στον αδιάφορο Βόλο που προφανώς θα έρθει να καταστρέψει την φιέστα μας, με πείσμα, «ερυθροπράσινο» εγωισμό και πάθος. Οι γνωστοί εκτελεστές με τα κίτρινα θα κάνουν την δουλειά τους και μετά αναλαμβάνει ο κόσμος. Ο κόσμος στα Φιλαδέλφεια, στον Πειραιά, στην Θεσσαλονίκη στα νησιά και την Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.. Απανταχού ΑΕΚτζήδες ενωθείτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, να γλεντήσουμε και να φωνάξουμε για την ΑΕΚΑΡΑ μας. Τους χαλάσαμε το πάρτυ, τα βάλαμε με όλους και τα καταφέραμε. Ένα βήμα ακόμη, μέχρι τότε υπομονή! Κυριακή κοντή γιορτή..