ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσούμπερ: «Δεν νικήσαμε, δεν πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά η ψυχολογία μας είναι καλή»

Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» μίλησε για τον αποκλεισμό του συλλόγου από το Uefa Champions League και όχι μόνο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στίβεν Τσούμπερ στην κάμερα της COSMOTE TV: 

Για το ποια είναι η ψυχολογία της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από την Άντβερπ:

«Φυσικά, μετά το παιχνίδι όλοι ήμασταν στεναχωρημένοι, απογοητευμένοι. Νομίζω, ότι την επόμενη ημέρα αρχίζεις να συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι στη μεγαλύτερη διοργάνωση, αλλά στο τέλος υπάρχει η πραγματικότητα. Δεν νικήσαμε, δεν πετύχαμε τον στόχο μας, αλλά η ψυχολογία μας είναι καλή. Για να έχουμε ξανά την ευκαιρία, θα πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Για το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να ανακτήσει την ψυχολογία της η ΑΕΚ.

«Φυσικά, δεν είναι εύκολο να επανέλθεις όταν δεν έχεις νικήσει σε τέσσερα παιχνίδια. Όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα τώρα και θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας».

Για το αν ο όμιλος του Europa League, στον οποίο συμμετέχει η ΑΕΚ του θυμίζει όμιλο Champions League:

«Δεν είναι όμιλος Champions League, είναι Europa League και είμαι εντάξει με αυτό. Θα αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες και πάντα θέλουμε να ανταγωνιζόμαστε με τους καλύτερους για να δείχνουμε και τον καλύτερο εαυτό μας. Οπότε, τώρα θα έχουμε την ευκαιρία».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο:«Πάντα προσπαθούμε να νικήσουμε. Αν το κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι η αρχή για μια σειρά νικών, θα είναι καλό. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε το πνεύμα της ομάδας. Να παλέψουμε, όπως σε κάθε παιχνίδι, όπως κάναμε ακόμη και στα παιχνίδια που χάσαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να είμαστε ταπεινοί, να πατάμε στη γη και τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους».