ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ηλιόπουλος δουλεύει μεταγραφικό «μπαμ» για την ΑΕΚ

Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, έχει σηκώσει ήδη μανίκια και «τρέχει» σε συνδυασμό με τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού και τον Ματίας Αλμέιδα.

Έπειτα από την αλλαγή σελίδας στο διοικητικό κομμάτι, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ με μόνο στόχο την επιστροφή στην κορυφή της Ελλάδας και μία ευρωπαϊκή πορεία. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να παραδίδει τα ηνία της ομάδας στον Μάριο Ηλιόπουλο με τον Τίγρη να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και όλο το επιτελείο του μεταγραφικού σχεδιασμού προχωράνε στην επόμενη μέρα.

Η ενίσχυση της ομάδας και η συμπλήρωση του ρόστερ με προσθήκες και αποχωρήσεις ή πωλήσεις έχει ήδη πάρει τον δρόμο της και η «Ένωση» πλέον φουλάρει για μεταγραφές. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας βρέθηκε στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ το όνομα του Μαντί Καμαρά που όπως αποκάλυψαν ξένα μέσα είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και πολλών ομάδων του εξωτερικού, ένα όνομα που δείχνει και το πόσο ψηλά έχει βάλει τον πήχη η ΑΕΚ και η νέα της ιδιοκτησία.

Η προεργασία που έχει γίνει για τις μεταγραφές δεν επηρεάστηκε καθόλου από την αλλαγή σελίδας, την οποία χειρίστηκε αποκλειστικά μόνος του ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σε απόλυτη συνεργασία με τον κοντινό του κύκλο, έχοντας ενημερώσει το τελευταίο διάστημα τον Ματίας Αλμέιδα, κάτι που δείχνει την ιδιαίτερη σχέση που είχε ο πρώην, πλέον, ιδιοκτήτης της ομάδας με τον «Πελάδο».

Ο Αργεντίνος τεχνικός του «Δικεφάλου» είναι αυτός, ο οποίος από τη στιγμή που ήρθε έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην κατάρτιση του ρόστερ και όλες οι μεταγραφές που θα γίνουν αλλά και οι τυχόν αποχωρήσεις ή πωλήσεις θα έχουν την δική του σφραγίδα. Ο νέος πλέον ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάριος Ηλιόπουλος έχει την διάθεση να μπει πολύ δυνατά στην καθημερινότητα της ομάδας και θα το δείξει από την αρχή. Μέσα στις επόμενες μέρες οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» αναμένεται να πάρουν μία πολύ καλή γεύση με τις κινήσεις που θα γίνουν και θα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα είναι ακόμη πιο δυνατή αγωνιστικά στην τρίτη χρονιά του Ματίας Αλμέιδα. Η ΑΕΚ θα ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις και φυσικά θα αντικαταστήσει, αφού είναι έτοιμη, παίκτες που τυχόν θα πωληθούν αυτό το καλοκαίρι.

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η φήμη ότι ο νέος πρόεδρος της ομάδας θέλει να πυροδοτήσει μία τεράστια μεταγραφική βόμβα θέλοντας με αυτό τον τρόπο να «φτιάξει» τον Ματίας Αλμέιδα αλλά και τους οπαδούς της ΑΕΚ, μπαίνοντας με το «καλημέρα» πολύ δυνατά στην καθημερινότητα των «κιτρινόμαυρων».