ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΑΕΚ: “Λίγο το “ευχαριστώ” για όσα ζήσαμε χθες” (VIDEO)

Με ένα ιδιαίτερο μήνυμα που ανήρτησε στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν χθες στο Αγρίνιο δίπλα στην ομάδα.
Αναλυτικά το μήνυμα:

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Η λέξη «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτό που ζήσαμε στο Αγρίνιο!
Δεν αρκεί για να προσδιορίσει τον όγκο, τον παλμό, αλλά και τη στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό!
Αποτελεί μεγαλύτερη παρακαταθήκη ακόμα και από τα αγωνιστικά αποτελέσματα και είναι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, τώρα που όλα δείχνουν ότι το εφετινό ταξίδι θα είναι πολύ όμορφο. Οποιος επιχειρεί να προδικάσει την τελική του κατάληξη μάλλον υποτιμά το ίδιο το ποδόσφαιρο. Εμείς, αρχικά, θα απολαύσουμε τη διαδρομή! Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της και για την αψεγάδιαστη συμπεριφορά τους, η οποία αποτελεί και το κλειδί για να επιβάλλει την παρουσία τους σε όλα τα γήπεδα της χώρας! Ζητάμε συγγνώμη από όσους ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας των προληπτικών μέτρων που έπρεπε να ληφθούν για την τήρηση της τάξης, αφού η προσέλευσή τους στο γήπεδο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! ΥΓ: Φίλε Kuba, είμαστε όλοι δίπλα σου για να βγεις νικητής στη δύσκολη μάχη που δίνεις! H ΑΕΚ είναι κοντά σου!”