ΑΕΚ, ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Δεν είναι θέμα της ΑΕΚ ποιες θύρες θα κλείνουν στην Αγιά Σοφιά στα ματς της Εθνικής»

Η θέση της ΑΕΚ για την προπαγάνδα:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε θέση σχετικά με όσα λέγονται και γράφονται από χθες το βράδυ σχετικά με το γήπεδό της και συγκεκριμένα με το κλειστό πέταλο στο ματς της Ελλάδας με την Ολλανδία. Η θέση της ΑΕΚ για μία υπόθεση που δεν έχει η ίδια καμία ανάμιξη κι όμως την αναφέρουν, τονίζει: «Ακούμε από χθες το βράδυ διάφορά πράγματα με αφορμή το παιχνίδι της Εθνικής και κατηγορίες κατά της ΑΕΚ. Για όλα τα θέματα υπάρχουν απαντήσεις, οι πιο σημαντικές έχουν δοθεί ήδη, αλλά προφανώς έχει σημασία να δίνονται κι από πλευράς ΑΕΚ απ’ ότι φαίνεται.

Χρειάζεται πολύ μεγάλη κακοπιστία, πολύ μεγάλη δόση εμπάθειας και πολύ μεγάλη απέχθεια προς την αναζήτηση της αλήθειας για να βγαίνει και να λέει κάποιος πως δήθεν έχει επιβληθεί κλείσιμο του πετάλου από τους οργανωμένους της ΑΕΚ. Υπάρχει ήδη η ανακοίνωση της ΕΠΟ που εξηγεί τον λόγο και δημοσιεύονται ήδη σε ρεπορτάζ τα μέτρα της αστυνομίας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το πέταλο ήταν κλειστό ως buffer zone.

Το γιατί και το πως πάρθηκε αυτή η απόφαση, το που θα έμπαιναν οι φιλοξενούμενοι κλπ δεν είναι θέμα της ΑΕΚ φυσικά. Προφανώς και υπήρχαν συγκεκριμένοι λόγοι από πλευράς ασφάλειας.

Θυμίζουμε εδώ πως το πέταλο είχε φιλάθλους στο παιχνίδι με την Ιρλανδία, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει όσους προπαγανδίζουν».

Γενικώς το θέμα δεν μας αφορά, αλλά αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε γιατί επιχειρούν να μας εμπλέξουν.

Επίσης πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος πως υπήρχαν κάποια σπασμένα καθίσματα από το τελευταίο παιχνίδι μας. Από την στιγμή που στις συσκέψεις ασφαλείας που είχαν γίνει κάποιες μέρες πριν είχε αποφασιστεί να μείνουν κλειστές οι συγκεκριμένες θύρες, δεν κρίθηκε απαραίτητο να τα αντικαταστήσουμε ενόψει του αγώνα της Εθνικής. Η ΑΕΚ έχει ξανά ματς εντός σε δύο εβδομάδες».