ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Απλά απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση της ΑΕΚ»

Αναθεώρησε την αρχική συμφωνία η Σφαξιέν.

Σύμφωνα με Μέσα της Τυνησίας η Σφαξιέν απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ ύψους 600.000 ευρώ καθώς όπως διαρρέει στον Τύπο έχει στα χέρια της μία σημαντικά μεγαλύτερη προσφορά για τον παίκτη. Ενώ αρχικά φαινόταν πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος με τον παίκτη να έρχεται στη χώρα μας για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του, τα δεδομένα άλλαξαν.

Ο ρεπόρτερ του ραδιοφωνικού Diwan FM, Ιλιές Μπεν Σαλάχ ο οποίος ασχολείται με το ρεπορτάζ της Σφαξιέν υποστήριξε μέσω του gazzetta ότι: 

«Επικοινώνησα με την διοίκηση της Σφάξιεν πριν από λίγες ώρες. Επισήμως ο σύλλογος αρνείται πως ο Νασίμ Χανίντ θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Θεωρούν πως τα χρήματα που προσφέρει η ΑΕΚ είναι πολύ λιγότερα από αυτά που ζητούν. Δεν νομίζω πως ο Χανίντ θα επιστρέψει στην Τυνησία.

Άλλωστε αν συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι σε καραντίνα για 5-6 μέρες δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο ματς της Κυριακής κόντρα στην Μπεν Γκερντάν. ΑΕΚ και Σφαξιέν θα παραμείνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν τελείωσε κάτι, απλά απορρίφθηκε η πρώτη πρόταση της ΑΕΚ. Θα δούμε τι θα συμβεί»

Nα σημειωθεί πως η συγκεκριμένη ομάδα είχε ακολουθήσει παρόμοιες τακτικές και στην υπόθεση της μετεγγραφής του Μεριά στον Ολυμπιακό. Ενώ ο παίκτης είχε έρθει να υπογράψει ξαφνικά ζήτησαν άλλο ποσό επικαλούμενοι μεγαλύτερη από άλλη ομάδα. Με αποτέλεσμα ο παίκτης να επιστρέψει πίσω και μετά από λίγες ημέρες να ξανά έρθει και να υπογράψει με τους αρχικούς όρους.

Τέλος να αναφέρουμε πως από τη στιγμή που ο παίκτης είναι ήδη στο πλευρό της ΑΕΚ και θέλει πάση θυσία να υπογράψει, τα επικοινωνιακά κόλπα της Σφαξιέν δύσκολα θα έχουν ανταπόκριση.