ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η αστυνομία γνώριζε από πριν την άφιξη των χούλιγκαν

Τα τρία Δελτία Πληροφοριών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους αποκαλύπτουν ότι οι αρχές γνώριζαν για την άφιξη των Κροατών χούλιγκαν στην Ελλάδα!

Τα τρία Δελτία Πληροφοριών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους που αποκαλύπτουν ότι οι αρχές γνώριζαν για την άφιξη των Κροατών χούλιγκαν στην Ελλάδα παρουσιάζει η «Κ», στον απόηχο της δολοφονίας ενός 29χρονου φίλου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το πρώτο έγγραφο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν στην Υπηρεσία μας από πηγή συνήθους αξιοπιστίας και οι οποίες διαρκώς ελέγχονται, στη χώρα μας θα αφιχθεί ικανός αριθμός (περίπου 100)οργανωμένων οπαδών της DINAMO ZAGREB (Bad Blue Boys), κάποιοι εκ των οποίων θα φιλοξενηθούν από οπαδούς της ομάδας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, με τους οποίους είναι αδελφοποιημένοι και διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις και επικοινωνία, και κάποιοι διαμένουν σε διάφορα καταλύματα Airbnb, κυρίως πλησίον της Λ.Αλεξάνδρας. Επιπλέον, ενδέχεται μικρός αριθμός αυτών να φιλοξενηθούν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΝ.ΚΙ επί της Λ. Αλεξάνδρας αρ. 115, τα οποία αναμένεται να ανοίξουν απογευματινές ώρες της 07/08/2023 και να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός ατόμων».

Φιλαδέλφεια: Η αστυνομία γνώριζε για άφιξη χούλιγκαν

Το δεύτερο έγγραφο αναφέρει:
ΘΕΜΑ: «Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Α.Ε.Κ – GNK Dinamo Zagreb»
ΣΧΕΤ.: Το υπ’αριθ. 2592/23/1551500 από 07/08/2023 έγγραφό μας μέσω Pol.

Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικού και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που περιήλθαν στην Υπηρεσία μας, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Α.Ε.Κ έχουν πληροφορηθεί για την έλευση των οπαδών της ομάδα της GNK Dinamo Zagreb, γεγονός που έχει προκαλέσει αναβρασμό στις τάξεις τους και συζητούν για δικές τους ενέργειες.

Β. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Η Υπηρεσία μας παρακολουθεί το θέμα και για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά.

Αθήνα, 07/08/2023

Το 2ο έγγραφο:
Φιλαδέλφεια: Η αστυνομία γνώριζε για άφιξη χούλιγκαν

Το τρίτο έγγραφο περιλαμβάνει τα παρακάτω:
ΘΕΜΑ: «Αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ Α.Ε.Κ – GNK Dinamo Zagreb»
ΣΧΕΤ.: α. Το υπ’αριθ. 2592/23/1551500 από 07/08/2023 έγγραφό μας μέσω Pol.

β. Το υπ’αρθμόν 2592/23/1557584 από 07/08/2023 έγγραφό μας μέσ Pol.

Α. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικών και σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που περιήλθαν στην υπηρεσία μας από ανοιχτές πηγές, οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της ΑΕΚ απευθύνουν κάλεσμα στους οπαδούς της ομάδας να συγκεντρωθούν στον εξωτερικό χώρο (πέταλο) του γηπέδου OPAP ARENA σήμερα και από τις 19:00 ώρα με πρόφαση την διανομή εισιτηρίων διαρκείας.

Β. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Η υπηρεσία μας παρακολουθεί το θέμα και για οποιαδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε συμπληρωματικά.

Αθήνα, 07/08/2023

Το 3ο έγγραφο:
Φιλαδέλφεια: Η αστυνομία γνώριζε για άφιξη χούλιγκαν

Πηγή: Kathimerini.gr