ΑΕΚ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΣΜΟΣ

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Προφυλακιστέοι 105 κατηγορούμενοι

Εκδόθηκαν τα πρώτα φυλακιστήρια για 41 συλληφθέντες που κατηγορούνται για την δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Το απόγευμα της Κυριακής 13 Αυγούστου, εκδόθηκαν συνολικά 41 φυλακιστήρια, τα οποία αναφέρονται στην προσωρινή κράτηση των κατηγορουμένων για τα τραγικά γεγονότα της Δευτέρας (7/8), στο γήπεδο της ΑΕΚ, που οδήγησαν σε θάνατο τον 29χρονο Μιχάλη Κατσούρη. .

Οι προφυλακιστέοι αναμένονται να οδηγηθούν σε 16 φυλακές της χώρας.

Στις φυλακές του Αυλώνα θα οδηγηθούν 8 οπαδοί της Κροατικής ομάδας και 6 στον Κορυδαλλό. Τα υπόλοιπα 27 άτομα αναμένεται να μεταφερθούν στις υπόλοιπες 14 φυλακές.

Επίσης, την ίδια μέρα στις 7 το απόγευμα προφυλακίστηκαν και άλλα 16 άτομα που κατηγορούνται για την δολοφονία και την επίθεση. Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός μεταφέρθηκε και ένας κρατούμενος από την Κροατία, καθώς ένιωσε μια αδιαθεσία στο κρατητήριο.

Σήμερα ολοκληρώνεται η διαδικασία των απολογιών, με τους τελευταίους 35 απο τους 105 κατηγορουμένους να απολογούνται. Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο γκρουπ των 30 συλληφθέντων αλλά και το δεύτερο των 40, κρίθηκαν (στο σύνολο τους) προφυλακιστέοι. Μένει μόνο η απολογία των 17 κατηγορουμένων.