ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα αποφασίζει για Χατζισαφί – Στο 50-50 η παραμονή του

Ο Ιρανός ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» δεν έχει αποχαιρετήσει ακόμη το σύλλογο και υπάρχουν πιθανότητες να ανανεώσει για ακόμη μια σεζόν!

Η ΑΕΚ έχει μπει σε μια διαδικασία ήδη να σχεδιάσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Λόγω της μη κατάκτησης του πρωταθλήματος, ο χρόνος αποτελεί βασικό εχθρό της. Παρατηρώντας μάλιστα και τα κενά που πρέπει να καλύψει ο σύλλογος, επιβάλλεται να γίνουν δραστικές κινήσεις και άμεσα.

 

Εκτός από τις προσθήκες, ξεχωριστό κομμάτι έχουν και οι ανανεώσεις ή οχι ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στη λήξη του συμβολαίου τους. Ένας εξ αυτών είναι κι ο Εχσάν Χατζισαφί. Ο Ιρανός πολυθεσίτης αποτελεί έναν παίκτη που εμπιστεύεται ο Ματίας Αλμέιδα με…κλειστά μάτια.

 

Ο Αργεντινός τεχνικός είναι κι αυτός που θα αποφασίσει αν θα παραμείνει ο ποδοσφαιριστής στο σύλλογο ή όχι. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή του τεχνικού της ΑΕΚ από τις καλοκαιρινές του διακοπές μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

Οι πιθανότητες, τη δεδομένη στιγμή, φαίνεται πως είναι ισάριθμα μοιρασμένες. Δεν θα αποτελέσει λοιπόν καμία έκπληξη είτε ο Εχσάν Χατζισαφί φορέσει το «Δικέφαλο« ακόμη μια σεζόν είτε αποχαιρετήσει το σύλλογο.