ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: «Μιλάει» με Μπρινιόλι αλλά «δουλεύει» κάτι καλύτερο

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται, δεδομένα, η «Ένωση» αλλά ο Ιταλός τερματοφύλακας δεν είναι κλεισμένος όπως παρουσιάζεται!

Η ΑΕΚ είναι γνωστό πως κοιτάζει έντονα την Ελληνική αγορά κατά καιρούς. Όποια «μεγάλη» ομάδα της χώρας αναζητούσε τερματοφύλακα πως θα γινόταν να μην έχει στη λίστα της τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ένας τερματοφύλακας από τη…χώρα των τερματοφυλάκων που ανέβασε επίπεδο τον Παναθηναϊκό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι εμφανίσεις του αποτελούσαν πρόβλημα όλων των αντιπάλων των «πράσινων» και γι΄ αυτό πολλοί θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους. Έτσι λειτούργησε και η ΑΕΚ. Βλέποντας πως το δίδυμο των γκολκίπερ που έχει τώρα δεν την καλύπτει, βγήκε στο «ψάξιμο» από νωρίς. Φυσικά μια από τις λύσεις που εξέτασε και εξετάζει είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ο ίδιος όμως παρουσιάζεται από πολλά Μέσα ως «κλεισμένος». Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Υπάρχουν συζητήσεις που αν θελήσει η ομάδα μπορούν να μετατραπούν σε οριστική συμφωνία αλλά κάτι τέτοιο ακόμη δεν έχει επιτευχθεί. Ο λόγος είναι απλός. Η «Ένωση» προσπαθεί να κλείσει κάτι πολύ καλύτερο. Το όνομα ακόμη δε μας είναι γνωστό.

Όταν όμως «δουλεύεις» μια υπέρβαση υπάρχει ο κίνδυνος να μείνει πίσω ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Θυμίζουμε πως, μετά την αποτυχία της ομάδας να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έχει μεγάλο εχθρό το χρόνο καθώς πλησιάζει η ημερομηνία που θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την μάχη της Ευρώπης αλλά και μετέπειτα την έναρξη της Σούπερ Λιγκ.

Γι΄ αυτό λοιπόν θα προσπαθήσει ένα χρονικό διάστημα ακόμη να αποκτήσει το…κάτι καλύτερο αλλά μέχρι εκεί. Δε θεωρούμε πως έχει «βαφτίσει» τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι ως «σίγουρη λύση» καθώς κι εκείνος θα μιλάει με άλλες ομάδες, αλλά έχει προβάδισμα, αν αναζητήσει μια λύση πιο κοντά στα μέτρα της η ΑΕΚ, να αποκτηθεί εν τέλει ο Ιταλός.