ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Από το MLS η πρόταση για Πόνσε – Το «μεγάλο» ποσό που δίνεται

Η «Ένωση», όπως όλα δείχνουν, έχει μια μεγάλη πρόταση στα χέρια της για τον Αργεντινό επιθετικό. Ποια είναι όμως η στάση της; 

Ο Εζεκίελ Πόνσε πραγματοποίησε μια φοβερή χρονιά με την ΑΕΚ, από το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, και φαίνεται πως το εξαργυρώνει με το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Πρόσφατα διαβάσατε στο Kitenimerosigr πως στην «Ένωση» περιμένουν μεγάλη πρόταση για τον Έκι. Αυτή φαίνεται πως έχει έρθει και το ποσό είναι δελεαστικό.

Οι πληροφορίες θέλουν ομάδα από το MLS να επιθυμεί διακαώς τον Εζεκίελ Πόνσε και να δίνει έως και 8 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του. Θυμίζουμε πως η «Ένωση» είχε δαπανήσει κοντά στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Πράγμα που σημαίνει πως θα έχει σημαντικό κέρδος αν τελικά προχωρήσει στην πώλησή του.

Ωστόσο στην ΠΑΕ ΑΕΚ δε φαίνεται να το βλέπουν έτσι. Ο Ματίας Αλμέιδα συγκεκριμένα πιστεύει πολύ στον Έκι και θα ήθελε να τον έχει και τη νέα σεζόν στις επιλογές του. Ποια θα είναι η απόφαση φυσικά δεν γνωρίζουμε ακόμη αλλά δεδομένα υπάρχει πρόταση από το MLS που ακουμπάει το ποσό που αναφέραμε πριν.