ΑΕΚ, ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΕΚ: «Η ομάδα χάντμπολ σε χρειάζεται δίπλα της»-Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του 1ου τελικού

Τέθηκαν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, για τον 1ο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ

Στη διάθεση του κόσμου είναι τα εισιτήρια του 1ου τελικού πρωταθλήματος μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Η διάθεση τους γίνεται από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής.

Με ανακοίνωσή της, η ίδια η Ερασιτεχνική καλεί τον κόσμο να δώσει το παρόν και να βοηθήσει την ΑΕΚ στην 1η μάχη ώστε να πετύχει το 1-0.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής:

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ…

Την Κυριακή 14/5, η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ μας, θα γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στο σπίτι μας, στη Νέα Φιλαδέλφεια! Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ για να αποθεώσουμε τους πανάξιους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Νωρίτερα ωστόσο (15:00), η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ μας, θα δώσει την πρώτη μεγάλη της μάχη στους Τελικούς του Πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή. Και σας θέλει ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ, όπως πάντα, με ΠΑΘΟΣ και με ΦΩΝΗ.

Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της για τα εισιτήρια της συγκεκριμένης αναμέτρησης, για τον πρώτο Τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ (Κυριακή 14/05, 15:00) στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ.

Εισιτήρια (τιμή: 10 ευρώ) θα διατίθενται την Πέμπτη (11/5) και την Παρασκευή (12/5) από τα Γραφεία της Ερασιτεχνικής (ώρες 11:00-16:00) καθώς και την ημέρα του αγώνα, έξω από την είσοδο του «Γ. Κασιμάτης», μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Δικαίωμα εισόδου έχουν φυσικά και οι κάτοχοι διαρκείας. Η είσοδος στο «Γ. Κασιμάτης» θα γίνεται αυστηρά και μόνο με την επίδειξη εισιτηρίου και αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου και κατόπιν ελέγχου από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Φίλη και φίλε της ΑΕΚ μας. Και σε αυτό το ντέρμπι, θα στηρίξεις την ομάδα μας, όπως μόνο εσύ ξέρεις και μπορείς.

Με το ΠΑΘΟΣ και τη ΦΩΝΗ σου. Πάμε να κάνουμε το «1-0» και μετά… φύγαμε για Φιλαδέλφεια!