Uncategorized

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Κωστένογλου!

Μετά και την απομάκρυνση του Μιγκέλ Καρντόσο από τον πάγκο της ΑΕΚ, η ομάδα χρειάζεται έναν προπονητή, για να συνεχίσει την προετοιμασία της εν όψει Τράμπζονσπορ και Αστέρα Τρίπολης. Εκτός τρομερού απροόπτου ως υπηρεσιακός θα αναλάβει ο Νίκος Κωστένογλου μέχρις ότου βρεθεί ο μόνιμος προπονητής που θα καθίσεις στην άκρη του κιτρινόμαυρου πάγκου!
Ο Νίκος Κωστένογλου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γραφεία της ΑΕΚ, για να συζητήσει το μέλλον του στην Ένωση, διότι θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την ομάδα στην απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα μιας και ο Μιγκέλ Καρντόσο ενημερώθηκε ήδη από εχθές το βράδυ ότι δεν χρειάζεται να παρουσιαστεί στο προπονητικό κέντρο καθώς κι επίσημα θα ολοκληρωθεί η συνεργασία του με τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.
Ο Κωστένογλου είναι εκείνος που σήμερα το απόγευμα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας ενώ μοναδικό τροχοπέδη θα αποτελέσει τυχόν επιθυμία του ίδιου να αναλάβει ως μόνιμος κι όχι ως υπηρεσιακός!
Επιπρόσθετα, ο Μελισσανλιδης εξετάζει ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αναλάβει την ομάδα όσο είναι ακόμα αρχή έχοντας πολύ ψηλά στην λίστα του τον Γκουστάβο Πογέτ!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});