Uncategorized, ΑΕΚ, ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαθεοδώρου: “Θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να χτίσουμε κάτι από αρχή” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα του επίσημου καναλιού της Βασίλισσας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που ξεκινάει.
Μάλιστα, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο Έλληνας τεχνικός, είναι θετικό το γεγονός ότι όλοι οι παίχτες θα είναι παρόντες στην προετοιμασία (πλην του Ματσιούλις που είναι με την εθνική Λιθουανίας) αλλά το να χτιστεί κάτι από την αρχή με τόσα νέα πρόσωπα είναι δύσκολο και απαιτητικό.
Πιο αναλυτικά δήλωσε: “Τελειώσαμε την πρώτη εβδομάδα που ήταν προσαρμογής. Πλέον μπαίνουμε στο βασικό στάδιο. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι εκτός από τον Ματσιούλις που λείπει για το Παγκόσμιο έχουμε μαζί μας όλους τους παίκτες ώστε να βάλουμε τις βάσεις, να, να μεταφέρουμε τη φιλοσοφία μας, να γνωριστούμε καλύτερα γιατί υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα και να χτίσουμε κάτι από την αρχή. Κάτι το οποίο είναι δύσκολο, απαιτητικό και θα χρειαστεί πάρα πολλή δουλειά”.

“Οι συνθήκες για τη δουλειά μας είναι πάρα πολύ καλές. Οι εγκαταστάσεις, το γήπεδο, το ξενοδοχείο. Νομίζω θα συγκεντρωθούμε 100% σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Γυρίζοντας στην Αθήνα θα μπούμε σε μια διαφορετική διαδικασία ξεκινώντας τα φιλικά μέσω των οποίων θα βρούμε τον ρυθμό. Ήμασταν σε φάση προσαρμογής. Τώρα πιστεύω θα ανεβάσουμε ρυθμούς για να φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε”.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});