ΓΕΝΙΚΑ, ΚΟΣΜΟΣ

Ροναλντίνιο για φυλακή: «Ήταν ένα μεγάλο χτύπημα»

Ο Βραζιλιάνος “μάγος” της μπάλας μίλησε σε μέσο της Παραγουάης για την εμπειρία της φυλακής, καθώς επίσης και για το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις αρθεί η καραντίνα.

Η είδηση της φυλάκισης του Ροναλντίνιο “πλήγωσε” τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους που τον αγάπησαν στα Ευρωπαϊκά γήπεδα.  Λίγες μέρες μετά την αποφυλάκισή του έδωσε συνέντευξη στο κανάλι «ABC COLOR» μιλώντας για όσα βίωσε τον τελευταίο μήνα.

Δείτε παρακάτω τα πιο σημαντικά κομμάτια αυτής:

«Ήμασταν εντελώς έκπληκτοι όταν μάθαμε ότι τα έγγραφα δεν ήταν νόμιμα. Έκτοτε, η πρόθεσή μας ήταν να συνεργαστούμε με το δικαστικό σύστημα για την αποσαφήνιση των γεγονότων. «Από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα, έχουμε εξηγήσει τα πάντα ώστε να διευκολύνουμε την διαδικασία», τόνισε αρχικά ο Βραζιλιάνος. 

Ενώ για τη στιγμή που συνειδητοποίησε πως θα μπει στη φυλακή, δήλωσε: «Ήταν ένα μεγάλο χτύπημα, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα βρεθώ σε μία τέτοια κατάσταση. Όλη μου τη ζωή, επιδίωξα να φτάσω στο υψηλότερο επαγγελματικό επίπεδο και να χαρίσω χαρά στον κόσμο με το ποδόσφαιρο μου».

Μίλησε επίσης για την αποδοχή που βρήκε στις φυλακές λέγοντας ότι: «Η ζεστασιά, η αγάπη και ο σεβασμός όλων των Παραγουανών γίνονταν αισθητές από την πρώτη μέρα που έφτασα στη χώρα μέχρι σήμερα και είμαι  ευγνώμων για αυτό».

Ακόμη αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορονοϊού είπε: «Έχω την πίστη μου. Προσεύχομαι πάντα να πάνε καλά τα πράγματα και ελπίζω ότι θα τελειώσει σύντομα».

Τέλος συμπλήρωσε πως το πρώτο πράγμα που θα κάνει μόλις “περάσει” η όλη κατάσταση με την πανδημία, θα είναι να επισκεφτεί τη μητέρα του.