Uncategorized

Αγγελόπουλος:”Είμαστε ομάδα, που κάνουμε πράξη το “σε όλα τα γήπεδα της Γης”

Με συγκλονιστικό τρόπο αναφέρθηκε ο Μάκης Αγγελόπουλος για τον κόσμο της ΑΕΚ στην συνέντευξη του στην “ΩΡΑ”. Αναλυτικά όσα είπε:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Κάναμε πράξη το σύνθημα και “ξανά, ξανά, θα γίνεις Βασίλισσα”, που τραγουδάει επί τόσα χρόνια ο κόσμος μας. Και το κάναμε μέσα σε μια τετραετία, με τη χώρα να χρεωκοπεί, με capital control και σε ένα περιβάλλον μπάσκετ που δεν ευνοεί. Ελπίζω να μας ακολουθήσουν περισσότεροι. Θέλω όμως να ευχαριστήσω και τον κόσμο που είναι δίπλα μας, τους μόνιμα πιστούς αυτής της ομάδας.


Μου δίνουν μεγάλη δύναμη. Θα σου εξομολογηθώ ότι δύο φορές, έχω ανατριχιάσει, έχω συγκινηθεί κι έχω δακρύσει με τον κόσμο. Και η μία δεν είναι στο final-4 του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως πιθανώς θα πιστεύεις, που φυσικά εκεί ο κόσμος μας ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός και οι επισκέπτες μας, όπως και οι ξένοι δημοσιογράφοι, μας έλεγαν ότι δεν έχουν ξαναδεί τέτοια ατμόσφαιρα σε γήπεδο μπάσκετ ποτέ στη ζωή τους.


Η πρώτη φορά ήταν στον τελικό στο Ηράκλειο με τον Ολυμπιακό, όπου στο γήπεδο ήταν κατά 75% Ολυμπιακοί, που όσο πέρναγε η ώρα και ήμασταν μπροστά, άρχισαν από διάφορα σημεία του γηπέδου, να πετάγονται παιδάκια της ΑΕΚ και να φωνάζουν: “Εμπρός αητέ, Δικέφαλε” και στο τέλος που είδα τη χαρά στα πρόσωπά τους, πραγματικά ανατρίχιασα και συγκινήθηκα τόσο πολύ. Και η άλλη ήταν τώρα στο Ρίο. Νομίζω ότι δεν μπορείς να βρεις εύκολα σε καμία ομάδα, 200 ανθρώπους που δεν θα ζουν εκεί, αλλά θα κάνουν ταξίδι 20 ωρών για να βρεθούν στο Νότιο Ημισφαίριο του Πλανήτη, εκεί που ο Βοριάς είναι Νοτιάς, για να φωνάξουν για την ΑΕΚ. Είμαστε η ομάδα, που κάνουμε πράξη το “σε όλα τα γήπεδα της γης”. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την υποστήριξη”.