ΑΕΚ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές ΑΕΚ: Κοιτάζει προς Ισπανία ο Ίβιτς

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ προσπαθεί, με τις δυσκολίες τις πανδημίας, να εντοπίσει τους επόμενους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους της ομάδας!

Σχεδόν τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο. Η παγκόσμια πανδημία που έχει ξεσπάσει έχει παγώσει σχεδόν τα πάντα και όλοι αγωνιούν για το αν υπάρχει πιθανότητα επανέναρξης των πρωταθλημάτων. Ο Ίλια Ίβιτς όμως προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί ώστε να μην βρει το καλοκαίρι την ΑΕΚ απροετοίμαστη.

Φάκελος Ισπανία

Ο Σέρβος Τεχνικός Διευθυντής φαίνεται πως ψάχνει για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους προς την Ιβηρική Χερσόνησο. Φαίνεται πως στη λίστα του υπάρχουν, σύμφωνα με το «sportime», παίκτες και από την Πριμέρα Ντιβιζιόν αλλά και από τη Σεγκούντα Ντιβιζιόν.

Ο ίδιος δεν θέλει να αφήσει για τελευταία στιγμή κάποια κάλυψη σε άδειες θέσεις του ρόστερ είτε μια πιθανή αντικατάσταση κάποιου ποδοσφαιριστή που θα αποχωρήσει από την ομάδα. Βέβαια στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως οι περισσότερες ομάδες δεν θα πραγματοποιήσουν μεγάλα ανοίγματα.

Φαίνεται πως με την όλη κατάσταση που επικρατεί οι περισσότερες ομάδες θα υιοθετήσουν μια πολιτική που θα βασίζεται σε αξιοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ είτε στην απόκτηση ελεύθερων και δανεικών παικτών. Κάπως έτσι περιμένουμε να δούμε και την Ένωση.