ΑΕΚ, ΓΗΠΕΔΟ - ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ

Αναφορά της ESSMA στην “Αγία Σοφία”

Η ESSMA έκανα ειδική αναφορά στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ.

Πρόκειται για έναν διεθνή εταίρο που διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και ασφάλεια ποδοσφαιρικών γηπέδων σε όλο τον κόσμο. Η ΑΕΚ όπως και άλλα κορυφαία ευρωπαϊκά κλάμπ είναι εγγεγραμμένη στον εν λόγω φορέα, που μάλιστα έκανε και ειδική αναφορά στο γήπεδο “Αγία Σοφία”.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται στην ιστορικότητα της ομάδας καθώς επίσης και στο μεγαλείο του γηπέδου αναλύοντας μάλιστα μερικές λεπτομέρειες αυτού.

Η γενική διευθύντρια της ομάδας Αγγελική Αρκάδη, μίλησε για την αναφορά της ESSMA, λέγοντας: 

«Η ESSMA είναι ο ισχυρότερος εταίρος που υποστηρίζει την ευρωπαϊκή βιομηχανία σταδίων για την εξέλιξή τους. Θα θέλαμε να συνεργαστούμε με αρκετές κορυφαίες εταιρείες και να συζητήσουμε τομείς που σχετίζονται με τη φιλοξενία και την εμπειρία των οπαδών, την ασφάλεια και τη λειτουργία, τη λειτουργία εισιτηρίων και τις πρακτικές που είναι φιλικές προς το περιβάλλον», ενώ προσθέτει: «Επιπλέον, ανυπομονούμε να ζητήσουμε τη γνώμη άλλων μελών της ESSMA, που είναι βασικοί παίκτες και συμμετέχουν σε διάφορες έρευνες και διάφορες εκδηλώσεις, προκειμένου να ενημερωθούν από ειδικούς για όλες τις νέες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο».