Uncategorized

Στην ΑΕΚ περιμένουν μεγαλύτερη σταθερότητα από τον Μπογέ

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τι γράφει ο σημερινός αθλητικός Τύπος για το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον Μπογέ γράφει σήμερα η εφημερίδα: «Τη σφραγίδα του στο Κύπελλο. Η ΑΕΚ μπορεί ακόμα να… εξαργυρώσει το στοίχημα του Μπογέ, που στο πρωτάθλημα, πήγε χαμένο. «Τελικός» για όλους, η αυριανή ρεβάνς με τον Ατρόμητο. Εκτός μάχης ο Μπακασέτας, σχεδόν απίθανο να μπει αποστολή ο Τσιγκρίνσκι». Για τη νίκη στο χάντμπολ η εφημερίδα τονίζει: «Προσκύνησαν την ΑΕΚΑΡΑ διαιτητές και ΟΣΦΠ/ΙΕΚ Ξυνή. Η Ενωση έδειξε ότι είναι το αφεντικό για τον τίτλο (27-24), παίζοντας το μισό ματς με παίκτη λιγότερο, αφού οι διαιτητές της έδωσαν εννέα δίλεπτες αποβολές!»

SPORTIME

Μπογέ συνέχειας και από τη SPORTIME: «Τσεκ. Είδαν Μπογέ στο ΟΑΚΑ», ενώ επιπλέον τονίζεται: «Κακό φεγγάρι για τα στόπερ της ΑΕΚ».

SPORTDAY

Για τον Μπογέ γράφει και η SD: «Του λείπει η διάρκεια. Ο Μπογέ έχει δώσει δείγματα της αξίας του, αλλά στην ΑΕΚ περιμένουν να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα».

LIVE SPORT

H Live γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: «Πληγή στα στόπερ. Η κακή χημεία Οικονόμου – Τσόσιτς, ο απαραίτητος Τσιγκρίνσκι και το έλλειμμα εναλλακτικών λύσεων. Ο ρόλος του Κρίστιτσιτς και η ευκαιρία του Μπογέ». Για το χάντμπολ τονίζεται: «Φωτιά. Η παθιασμένη ΑΕΚ έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού και πλησίασε στον έναν βαθμό, όπως και ο ΠΑΟΚ».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});