Uncategorized

Μόνο πρόκριση βλέπει απόψε η ΑΕΚ

Τον Ατρόμητο φιλοξενεί απόψε στις 19.30 στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι δίχως αύριο, με μοναδικό στόχο την πρόκριση της στην τετράδα του Κυπέλλου (COSMOTE SPORT 1).

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επιγκεντρώνεται στο κύπελλο η ΑΕΚ. Στον μοναδικό, ουσιαστικά, στόχο που έχει απομένει και ο οποίος πρέπει να κατακτηθεί την φετινή χρονιά. Η Ένωση, απόψε δίνει ένα πολύ σημαντικό ματσς-δίχως αύριο κόντρα στον Ατρόμητο, με μοναδικό σκοπό την είσοδο στην τετράδα της διοργάνωσης. Με το πρώτο ματς να έχει γίνει, όπου στο Περιστέρι ο Ένκι Πόνσε είχε ανοίξει τον δρόμο της πρόκρισης (0-1) και το δεύτερο να γίνεται σήμερα στο ΟΑΚΑ. Το ζητούμενο απόψε είναι η ΑΕΚ να εμφανιστεί συγκεντρωμένη και σοβαρή δίχως να δώσει δικαιώματα. Και εννοείται, πρέπει να αποφευχθούν τα λάθη που έγιναν στο Καραΐσκάκη και με τον Απόλλωνα στο περασμένο ματς. Διότι, σε περίπτωση που επαναληφθούν. είναι δεδομένο πως τα πράγματα θα δυσκολέψουν. Και ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα που δεν συγχωρεί.

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να υπολογίζει τους Χουλτ και Τσιγκρίνσκι, οι οποίοι συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα. Στις αρχικές επιλογές του Ισπανού τεχνικού αναμένεται να δούμε: Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τους Οικονόμου – Τσόσιτς στην άμυνα, τον Γκάλο δεξιά και τον Μπακάκη αριστερά και τους Σιμόες – Κρίστιτσιτς ή Άλεφ στον άξονα. Στην επίθεση, ο Έκι Πόνσε είναι δεδομένος στην κορυφή και από εκεί και πέρα, για την τριάδα από πίσω του, φαβορί είναι οι Λιβάγια, Μάνταλος και Μπογέ, ενώ θέση διεκδικεί και ο Μπακασέτας.