Uncategorized

Νικολάου: “Ολοι ΟΑΚΑ το Σάββατο”

Αναλυτικά το μήνυμα του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργου Νικολάου:

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

“Δεν έχουν καταπιεί σπαθιά, αλλά την υπογραφή τους σε κάποιες σελίδες στο ολόχρυσο βιβλίο της Α.Ε.Κ. την έβαλαν φαρδιά πλατιά.

Δεν έχουν ακούσει ποτέ το όνομά τους να γίνεται σύνθημα, αλλά συνεχίζουν.

Δεν έχουν πάρει αέρα για τα 3 τρόπαια σε 365 ημέρες, αλλά ψάχνω να βρω καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία και δεν βρίσκω.

Δεν υπολογίζουν το κόστος και αγωνίζονται με ένα, με μισό, με έν’ τέταρτο πόδι, όπως έκανε ο κύριος της φωτό, όπως έκαναν και άλλοι, που δε ξέρετε, διότι ήθελαν να το σηκώσουν ΚΑΙ αυτό.

Δεν δίνουν βάση στο διχασμό του ευρωπαϊκού μπάσκετ και παρά το δυσμενές αθλητικό περιβάλλον, εμπνευσμένοι από το όραμα του διοικητικού ηγέτη τους, προχωράνε μπροστά.

Δεν πτοούνται από πρόσκαιρες αποτυχίες και τραβάνε την ανηφόρα, γνωρίζοντας ότι οι Ενωσίτες πιστοί είναι πάντα εκεί, στα δύσκολα!

Δεν θυμάμαι να επιχειρήθηκε ξανά τέτοια συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης τίτλων, αλλά είπαμε… “όσο κάποιοι λένε αυτά, που λένε, εμείς θα μαζεύουμε κούπες”.

ΥΓ: Από τις 10:30 το πρωί σήμερα ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ για αγορά εισιτηρίου της αναμέτρησης με τον επικίνδυνο Προμηθέα, για να προμηθευτείτε τα συλλεκτικά t-shirt του Ρίο και κατόπιν να φωτογραφηθείτε με το Παγκόσμιο τρόπαιο!

ΥΓ2: Ο σαββατιάτικος αγώνας καθορίζει την πορεία της «Βασίλισσας» στην κανονική περίοδο της πολύπαθης BasketLeague. Kαι βεβαίως, είναι υποχρέωση να χειροκροτηθούν παίκτες και προπονητές αλλά και εκείνοι που ματώνουν οικονομικά, με παντελονάτα φράγκα, και έχουν το όραμα και την ελπίδα, για τα σπουδαία.”