Uncategorized

Μόνο με τους όρους της ΑΕΚ ενεργοποιείται ο Λαμπρόπουλος

Ανοιχτό παραμένει για την ώρα το θέμα του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την ΑΕΚ. Ο 29χρονος αμυντικός ζήτησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να ενεργοποιηθεί ξανά στο ρόστερ, αλλά το αφεντικό της ΠΑΕ δεν απάντησε στον ποδοσφαιριστή. 


Όμως όλα δείχνουν πως ο «τίγρης» δεν πρόκειται να κάνει δεκτό το αίτημα του ποδοσφαιριστή, αν δεν υπογράψει ανανέωση συμβολαίου πρώτα, όπως συνέβη και με τους Μπακασέτα και Σιμόες. Μάλιστα η όποια διαπραγμάτευση γίνει για νέο deal, θα πραγματοποιηθεί από μηδενική βάση και όχι δεδομένα πάνω στους όρους της τελευταίας πρότασης της «Ένωσης» που είχε απορριφθεί από τον ποδοσφαιριστή.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Λαμπρόπουλος δεν επιθυμεί να είναι ανενεργός για οκτώ μήνες μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα είναι ελεύθερος, αφού αντιλαμβάνεται πως έτσι θα πέσουν οι μετοχές του και ενδεχομένως το κασέ του. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αδυναμία στον παίκτη και δεδομένων των περιορισμένων επιλογών του στα μετόπισθεν σίγουρα θα τον ήθελε διαθέσιμο, ωστόσο είναι προφανές πως ο τελευταίος λόγος ανήκει στη διοίκηση και ειδικότερα στον Δημήτρη Μελισσανίδη. 


Έτσι, αν ο Λαμπρόπουλος δεν υπογράψει ανανέωση με τους όρους της ΑΕΚ δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί στο ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν και φυσικά για τη συνέχεια. Αυτή τη στιγμή, με τις υπάρχουσες συνθήκες, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής του ποδοσφαιριστή, αλλά έχουμε δει πολλές ανατροπές στο παρελθόν. Έτσι έμοιαζαν και οι υποθέσεις των Μπακασέτα και Σιμόες, μέχρι να κάνουν πίσω οι ίδιοι και να παραμείνουν στην ομάδα υπογράφοντας νέα συμβόλαια.