Uncategorized

Νικολαΐδης: “Δεν θα άντεχα να μη παραδεχτώ ότι έβαλα το γκολ με το χέρι”

Σε σεμινάριο για τους σπουδαστές του ΙΕΚ Όμηρος παρευρέθη ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ μετέφερε τις γνώσεις του επάνω στο άθλημα στους νέους σπουδαστές δημοσιογραφίας, προπονητικής και φυσιοθεραπείας, ενώ απάντησε και σε ερωτήματα τους.

Μία από τις πολλές ερωτήσεις που δέχθηκε ο Νικολαΐδης αφορούσε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ιωνικό, όπου τότε ο παίκτης της ΑΕΚ είχε πει στον διαιτητή πως το γκολ που πέτυχε το είχε βάλει με χέρι, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί και να μείνει αυτή η στιγμή στην ιστορία. Έτσι, η ερώτηση ήταν σχετικά με το κίνητρο του παίκτη να παραδεχθεί την παράβαση. Η απάντηση του Νικολαΐδη ήταν πως δεν γινόταν να μην δεν το παραδεχθεί, καθώς είναι άνθρωπος που δεν θέλει να κλέβει και πως δεν θα το άντεχε αν στο τέλος είχε αφήσει να κατοχυρωθεί το γκολ.

Επιπλέον, ανάμεσα στις απαντήσεις στις ερωτήσεις των σπουδαστών ήταν και η παραδοχή του πως του έχει μείνει απωθημένο που δεν έκλεισε την καριέρα του στην Ένωση.

Παρόν στο σεμινάριο ήταν και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ως αγαπημένο του γκολ έναντι της ΑΕΚ την απευθείας εκτέλεση φάουλ το 2002, όπου ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το σκορ από 2-1 σε 2-3 και κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία.