Uncategorized

Με ανεβασμένη ψυχολογία για το διπλό!

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα από τον Άρη στο Κλ.Βικελίδης και θέλει να φύγει από μια δύσκολη έδρα με την νίκη που θα δώσει παραπάνω ψυχολογία στην ομάδα! (19:00, kitenimerosi.gr/ΕΡΤ 1)


Η ομάδα έχει αφήσει πίσω την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου και είναι προσηλωμένη στο σημερινό παιχνίδι. Παραδοσιακά ο Άρης στην έδρα του δυσκόλευε την Ένωση και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και σήμερα.

Οι παίκτες του Δικεφάλου βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις αλλά και τις νίκες. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και να τελειώσουν την σεζόν μόνο με νίκες στο Πρωτάθλημα.

Ο Άρης προέρχεται από το 1-1 με τον Πάοκ στην Τούμπα και έχει καλή ψυχολογία. Οι κίτρινοι του Σάββα Παντελίδη θα παλέψουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό αφού με νίκη αυξάνουν τις πιθανότητες να “βγουν” Ευρώπη την νέα χρονιά!

Ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει τα πλάνα του με κάποιες σοβαρές ελλείψεις. Ο Νίκολας Χουλτ, ο Νέναντ Κρίστισιτς και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι στην διάθεση του Ανδαλουσιανού.

Με τις παραπάνω απώλειες, όπως όλα δείχνουν, η Ένωση θα παραταχθεί με διάταξη 4-2-3-1. Ο Μπάρκας θα είναι στην εστία, με τους Γκάλο και Μπακάκη στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας. Στα στόπερ θα αγωνιστούν οι Μάριος Οικονόμου και Ούρος Τσόσιτς. Στον άξονα μόνος σίγουρος είναι ο Σιμόες, με τους Αλεφ και Γαλανόπουλο να μάχονται για την άλλη θέση. Μόνος προωθημένος θα είναι ο Έκι Πόνσε και πίσω του σε ελεύθερο ρόλο ο Μάρκο Λιβάγια. Στα εξτρέμ φαβορί είναι ο Μπακασέτας και ο Μάνταλος, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να παίξει ο Μπογέ! 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});